36

Bili

преди 3 години

онези които отказват да приемат фактите от норвегия ги реферерам към норвежката агенция по лекарства. за бавария...реферирам към не друг, а дойче веле...

35

Bili

преди 3 години

OZZY, лекарите в Германия и САЩ отказващи ваксинация са образовани и квалифицирани според мен. Тук не става въпрос за "антиваксъри", а за това но кого принадлежи тялото ни и изборите които прваим свързсни с него. На държавата или на нас самите.

34

Ozzy

преди 3 години

Две неща:1. Антиваксърската риторика е характерна за ограничени и нискообразовани хорица, при които тотално липсва мисловен процес;2. Незнам как го виждат здравните тикви, ама с тия темпове на ваксинация ще ни трябват 20 години. Трябва малко мисъл и доста по-добра организация за ваксинирането. Естествено, чакаме ваксината на Астра Зенека, защото сме поръчали най-много от нея. Най-евтината е :)

33

Bili

преди 3 години

току що публикуваха информация от Норвегия - 23 починали след ваксинация между 27ми и днес. "само" за 13 е доказана връзка с пфайзер васкината...казват - нема страшно - те са стари хора, нормално...по очевиден абсурд, здраве....лекарите в бавария отказват да се ваксинират - плашат със задължаване

32

Анонимен

преди 3 години

То и Тиквата може да проговори за половин година английски и френски, ама надали...

31

Анонимен

преди 3 години

Моля ви се бе.Много ви се моля бе.Ваксинирайте се.

30

Анонимен

преди 3 години

Няма как да се намерят 2 млн, съгласни на доброволно скопяване.

29

Анонимен

преди 3 години

Те пет човека не могат да съберат накуп да разделят един флакон, мечтаят за милиони.

28

Анонимен

преди 3 години

С пушката ли ще ги доставят тия кандидат-експериментални мишоци? Понеже по желание всичкото де.бил няма и 1/100 от тая цифра, а нормален човек доброволно не тръгва да бъде обект на експерименти.

27

Анонимен

преди 3 години

Може, но откъде ще намерите толкова промити мозъци да си сложат тая отрова.

26

АнонимеН

преди 3 години

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕ И ПО 50 ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ НЯМАТ КАПАЦИТЕТ ДА ВАКСИНИРАТ!!!НО ДО ИЗБОРИТЕ ЛЪЖИТЕ ЩЕ ТЕКАТ С ПЪЛНА СИЛА!

25

Анонимен

преди 3 години

Значи искат да кастрират една трета от българите.Тия престъпници ще висят по дърветата.

24

Анонимен

преди 3 години

Може и да могат, което си е доста съмнително, но едва ли ще искат.Толкоз много гал.фони едва ли ще се намерят дори у нас.

23

Левтер

преди 3 години

Кажете им,да не забравят!

22

Анонимен

преди 3 години

И от къде толкова желаещи?

21

Баче Кико

преди 3 години

Това означава 4,5 милиона дози - никакъв шанс да сме получили толкова до лятото.

20

Др. Акула

преди 3 години

Пак смешки, абсурди и глупости пишете... Излиза, че първия месец трябва да ваксинирате по 20000 човека ВСЕКИ работен ден, а останалите четири месеца и половина - по 40000 на ден ВСЕКИ ДЕН, понеже трябва да се слагат и вторите дози. Абсурдни твърдения, МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ

19

Марин

преди 3 години

Могат да но ако има ваксини.Бедна България ще трябва да изчака народите на господарите си да се ваксинират и каквото остане е за нас. Иначе има и руска и китайска и индийска ваксина и можем тях да си купим ама като Големия бял брат не дава?????

18

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

Нито един коментар, нито една информация за хората с ужасни странични реакции от безсмислената експериментална ваксина, която не пази от заразяване, не предотвратява разпространяване и масово се получават симптоми на грип от ваксинирането. Успех с "двата милиона", като непрекъснато викаш от площада колко хубави неща продаваш, и криеш недоволните и пострадалите, бързичко се разчува що за стока рекламираш.

17

Анонимен

преди 3 години

Махнете три нули и ще стане реалната цифра