49

z

преди 16 години

ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО! Това ли Ви е криворазбраната демокрация?Да нямат право хората да си защитят заплащането за тежкия труд,който полагат!!Май всеки разбира демокрацията по свои избор!

48

НФБ

преди 16 години

Тъмно червеният ти лъсна!Явно си бивше комсомолско лике, влезнал в ВУЗ като дете на сктибни борци ..Браво ..всичките пари и далавери само за червените олигарси!ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯТ ФЕРМЕР

47

Ани

преди 16 години

Като чета някои коментари направо се чудя как може да сме такава *** ненормална това българите. Когато 95% гладуваме и сме на ръба на оцеляването, вместо да се подкрепяме, ще седнем да се занимаваме с безумни противопоставяния като граждани/селяни например. Това ли е най-важното? Ами и аз съм гражданка, нямам си никакво село, крави съм виждала само на картинка, но дори и не си помислям, че действията на фермерите заслужават друго, освен подкрепа. Наскоро четох някакви безумни олигофренски инструкции на ЕС за отглеждането на ***. Подробно изброени условията, в които да се гледат, какво да им се дава за храна, каква музика да слушат срещу стрес......Та нашите *** дето ни управляват са подписали всичко, що ЕС им пробута. Да не забравяме и това, че затвориха голяма част от мандрите и цеховете за колбаси заради ЕС. Така те съсипаха шанса на много фермери да се справят без помощта на държавата - на тая същата, дето ги прецака, и сега вместо да поеме някаква отговорност ги арестува. Нека не броим имотите и колите на хората, които се блъскат да произвеждат. И без това вече почти никой не произвежда нищо. Каквото и да имат са го придобили с честен и тежък труд, а не чрез престъпления. Така че зарежете тия безумни противопоставяния. Селянията е при говедата в парламента. Те тоя обор трябва да изринем......барабар с 240-те ***.

46

Йеромонах

преди 16 години

срам ме е че съм българин - продажна държава

45

Gold

преди 16 години

Интересно, как така нямаха проблем силово да спрат този на практика безобиден протест, а когато *** миналата година крещяха "Смърт на българите" и безчинстваха на толкова места, тогава някакси не ги спряха, полицаите си мируваха кротко и никого не арестуваха за по-дълго, камо ли пък да има осъдени за тая расистка проява.......

44

sms

преди 16 години

Направете SMS номер за набиране средства за спасение на кравите !

43

дядо

преди 16 години

ми по стар партизански обичай ще изпапкат на хората животнитеи ще отчетат поредната ювелирна акция

42

Кротал

преди 16 години

КРАВИ НА СРЕЩА С ***(препечатано от коментарите на вестник Сега)

41

gothic

преди 16 години

Ами като не може говедцата да бъдат заведени при депутатите, да стане обратното-то голема разлика нема!!! Пък и с новите закони за хуманно отношение към хайванчетата, на дупепатите ще им е много лъскаво в оборите и кочините, хахахахахахаха!!!!

40

MM

преди 16 години

Браво на 23!!!Арестуват хората които ги хранят.

39

632

преди 16 години

Аз ги подкрепям,щом държавата не взима мерки тези фермери са на ръба на мизерията.Като имам и предвид че миналата година нямаше реколта със какво да ги изхранват животните. Положението е още по трагично .Защо ( НВМС )не вижда ли че тези животни са толкова слаби и изстрадали.Според мен трябва да забранят вноса на животински продукти,та управниците тогава да набиват само коприва.Хахаха ***.....

38

преди 16 години

Ahhhh kak gi jegna belite qki4ki w Shopiq, 4e moje da stane masrafa ako dodat krawite, ta 4ak pobyrzaha da namerqt zakona :]] haha! Ot kakwo gi bilo strah ! Ami hubawo - drugiq pyt 100 podiweli gligana w centyra na shopiq- da widim kak sha gi izlowqt! Dialog - demek uwyrtulene i razmotawane na horata - ai sektir bre- politkani! Towa prawitelstwo zaslujawa grajdansko nepod4inenie do dupka!

37

преди 16 години

Ако не беше толкова жалко, щеше да е смешно!

36

Ювига

преди 16 години

Господата управляващи доказаха,че са неспособни да се грижат за деца,затова се опитват да заличават тия дири с животните.

35

kokosharov

преди 16 години

Moite 1000 kokoshki kak da stignat v Sofiq,moje i v Solun.

34

преди 16 години

i az mislq da si podkaram kravite kam sofiq ama mi e mn dale4e

33

bla

преди 16 години

правилно си се кръстил ,освен това си и ***

32

преди 16 години

"Говедата към парламента с 500 лева в час" - в.Стандарт от днес! http://standartnews.com/bg/article.php?d=2008- 02-16&article=222173

31

преди 16 години

тези какво разбират под нехуманно отношение към животните ????че са ги накарали да вървят 100-200км ли? ?? че то това си им е заложен на животните ??? друг е въпроса че сега е по бързо и удобно да се закарат с камион и затова не ги карат да ходят сами.едно време все камион са ги карали и са се държали нехуманно с тях. поредната изцепка на недоразбрал политик (защото са ОТ ГЛУПАВИ ПО ГЛУПАВИ)

30

преди 16 години

Ако това са хора животновъди, борещи се за правата си - заслужават подкрепа. Но ако тоя ... лидера им, якия пич дето го арестуваха, прави всичко за своя реклама и популярност и след време цъфне кмет или депутат ... не си е заслужавало.