13

до 18

преди 3 години

Ще извиняваш, ама избягалите в чужбина бяха основно по времето на ВиденООФ и КостОФ, в по малка степен по времето на Саксафонски и тройната коалиция, при Баце са отделни случаи на гурбет за известно време и после се връщат обратно в България

12

Анонимен

преди 3 години

С това управление няма бъдеще.Затова да ги наритаме вече,за да не бягат децата ни в чужбина и възрастните да не ровят в кофите за б..к.За да се оправи образованието и възстановим здравеопазването.За да покажем,че сме народ,а не м ..ша,както каза П.Славейков.

11

Анонимен

преди 3 години

Протестърите не са сподобни на нищо освен да хвърлят яйца и да хвърлят павета.

10

ИЗБОРИ

преди 3 години

има общо взето два варианта: БОРИСОВ 4 или 4-творната коалиция с Пинокио, чалгаря, Мая и отровителите и БСП, жална ви майка ако тръгнат да преговарят за правителство, което ще бъде орел, рак и щука

9

4epa

преди 3 години

НАСИПНИТЕ ПАРТИИ ИСКАТ ВЛАСТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко не успя да стане Ким Чен Ун на...Балканите и това ще му бъде...краят.

7

До 5

преди 3 години

Мерси за съвета.Ако бъдещето ми е един еднокнижник-пример за това и следващите поколения,по-добре да затворим държавата.

6

Анонимен

преди 3 години

Важното е да изгоним мутрите от властта,пък после ще му мислим.Ако дойдат същите,и тях като тия.

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Миналата година беше...Българското лято,сега в началото на април,ще е Българската...пролет.Кокичета,минзухари,зюмбюли,лайкучки и...лалета ще...цъффнат.За герберите не знам;тук-там може да се покаже някой...срамежливо.

4

САМО ПИТАМ

преди 3 години

ЗА КОГО РАБОТИ РАДЕВ???? НИЩО СМИСЛЕНО НЕ НАПРАВИ ДОСЕГА. ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА Е ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО В ТУРЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДПС. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО!!!! ЕДИН ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е РАВЕН НА ЕДИН ГЛАС, А НЕ НА ДВА ГЛАСА В ДВЕ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ. ТОВА Е НЕЛОГИЧНО И НЯМА ВРЪЗКА СЪС ЗДРАВИЯ РАЗУМ . ОТКЪДЕ - НАКЪДЕ 1 ЧОВЕК ЩЕ Е РАВЕН НА 2 ГЛАСА?!?! ЧИЯ Е ПОЛЗАТА!

3

Анонеимен

преди 3 години

По-добре ГЕРБ и стабилност отколкото Маноловица- сестра Галева,мазния и двуличен Чалгар,БСП,ДПС,оня лодкаря Ристю Маджов,оная с тишината в спалнята,Копейкин,Гаргамел..и всякакви други "неуспели политици".

2

Анонимен

преди 3 години

Очаква ни все по-дълбоко полотическо дъно!

1

Анонимен

преди 3 години

"Изборите идват: Какво ни очаква на политическата сцена?"Същото на квадрат.