62

Анонимен

преди 3 години

до 67 ИстинатаЕ как къде?Него не са го пуснали.Ковид им стига да си жънат!Ако пуснат и другия грип няма да могат да смогват,ще се оваксинчиме!

61

Програмист

преди 3 години

До 47Май си си намерил извинение защо детето ти е тъпо? Да, Мутафчиски е виновен, че има само двойки, сигурен съм :)

60

Еьин тулуп

преди 3 години

Интереса клати феса,наши Мутафчийски?

59

Мутафчийски

преди 3 години

Сега ще видите ние ваксинираните колко много по-свободно ще дишаме!Ама яко ще дишаме!И яко ще се справим!А вие неваксинираните ще видите как няма да дишате!

58

Анонимен

преди 3 години

"Заслужилия" - лапай на Боко суджука и мълчи ве!

57

Истината

преди 3 години

Пътувам всеки ден с градския транспорт и не видях нито един да кашля,да киха или да се сополиви,както друга година по същото време.Та въпроса ми към генерала-професор е къде изчезна обикновения грип?

56

Анонимен

преди 3 години

"Германия предвижда локдаун, дори го наричат "мегалокдаун" за около 10 седмици. Колегите внимателно наблюдават ситуацията"Ахахах сигурен съм че внимателно наблюдават от коя държава да препишат мерките, с които да се хвалиш сякаш ти си ги измислил. Имайте късмета да препишете мегалокдауна и ще ядете мегашамари.

55

Според праЦедента Радев и мангъровците му това съвсем не е така ... "Умираме", "Загиваме", "Заличаваме се като народ и държава" ... Да идват акционерите от РеМеДето на "Позитано 20", Мая Костинбродска и Отровното трио да ни дозакопаят, за да може MUNCHO с вдигнатия юмрук да даде отчет на Черепа и ген.Решетников, че задачата е изпълнена ... !!!

54

Анонимен

преди 3 години

"Но според него именно заради това се справяме по-добре от някои други страни в ЕС, които не са предприели такава мярка."От кои страни се справяш по-добре бе naляк? :D

53

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски повече генерал ли е или повече доктор?Ако е повече генерал,да си ходи в армията,ако е повече доктор,да лекува,а не непрекъснато да го генералосвате,като че ли сме на фронта.

52

афроамериканец

преди 3 години

Хипотетично- ако ковид-мерките по някакъв начин засегнеатбизнеса на лекарите и фармацевтите, те ще скочат, че няма нужда от никакви ограничения, от утре, не от днес на обяд да се отменят.

51

Анонимен

преди 3 години

Да дишаме по свободно като в Китай или Северна Корея или да дишаме по свободно като във Южна Корея и Швеция.. Да дишаме ли изобщо какво е разпоредил Бойко.. без разпореждане на Бойко не ходя до тоалетна...

50

Ончо

преди 3 години

Човек, ако слуша майка си и докторите, доникъде няма да стигне в този живот.

49

Защо

преди 3 години

още будалкате хората кажете точно и ясно вируса или/химикала/се разпространява от въздуха. Издържа 12часа и сутрин рано е още опасен. Затова набутахте старите хора да пазаруват сутрин.

48

С какво се справяте

преди 3 години

С нищо не се справяте!Мерките ги има само на хартия.Хипермаркетите са пълни с народ, транспрта е пълен с народ.Просто преболедувахме повечето и сега всичко затихва от самосебе си.Фалшив герой - Тодор Колев

47

Генл Майтапчийски

преди 3 години

Ще ви оправим много яко като редуваме пускане и спиране *** *** ****** *********.

46

Анонимен

преди 3 години

до ЧибабурашкатаТо и на Дондуков отсреща има подла хиена-генерал неваксинирана...

45

Анонимен

преди 3 години

идеята на ковид измамата е да фалират бизнеси и да ги изкупят без парида обеднеят родителитеда затъпеят децата бъдещи послушни дъбиилии този план работи добрезащото мнозинството вярва на измаматапоклоон пред евреите за този гениален план

44

Начо Културния

преди 3 години

Накрая, като се тегли чертата, какво е спасено от всичките мерки у нас, и по света, и като се сметне какви вреди са причинени на човечеството в краткосрочен и далечен план от рестрикциите, накъде ще наклони везната, имаше ли смисъл от цялото пазене?

43

Анонимен

преди 3 години

С какво се справят ? Вече сме на девето място по брой умрели на 1 милион човека.Миналата седмица бяхме на десето.