102

34536

преди 3 години

Отваряй всичко Върнете ни свободата

101

Анонимен

преди 3 години

Генерале ..едно професорче каза че скоро ще имало трета вълна ,нали ваксини има !

100

Анонимен

преди 3 години

Чета глупостите на повечето коментиращи, как ударно ваксинирали другите държави. Ами, я ми обяснете, бе професори, вие ще се ваксинирате ли или само си плямпате? С тая нагласа и примитивно мислене, българинът не желае да се ваксинира. Или като се поръчат 1000000 ваксини и после се изхвърлят, ще започнете с другите глупости, че от вашите данъци са взети парите. Докато населението не узрее за идеята за ваксинация, така ще е. Аман от всезнайковци селски

99

Анонимен

преди 3 години

Справяме се благодарение на стъкмистиката. Реалната картина е съвсем друга.

98

Анонимен

преди 3 години

Тоя не мога да го гледам-отвратяга от всякъде.....

97

Анонимен

преди 3 години

Най-добре се вижда картинката според общия брой на починалите в България по седмици. При средно около 290 починали на ден през 2019 година, през 2020 ясно се вижда повишаване на броя на починалите започнало в края на юни 2020 и рязко тръгнало нагоре от края на септември 2020. Пикът беше в края на ноември и началото на декември с 665 починали средно на ден. После има спад до 550 починали средно на ден преди Коледа и до 408 на ден около Нова година, но тук влияят неработните дни.

96

Анонимен

преди 3 години

Заразилите се досега в България са 2,9% по официални данни, а заедно с неотчетените случаи са 3-3,5%, най-много 4%. В държавите с голям брой тестове на човек от населението процентът на заразилите се е много нисък и няма как в България този процент да е десет пъти по-голям, както твърдят някои. Ваксинираните са много малко, така че до достигането на стаден имунитет ще мине много време.Люксембург 2800 теста на 1000 човека население, заразените са 1,12%Дания има 0,9% заразени при 1991/1000 тест

95

Анонимен

преди 3 години

Шменти капели, никой от НОЩниците немое да обясни, защо при 55 хиляди активни случая и само 5 хиляди изолирани на болнично лечение, имаме едва 16 хиляди под карантина, какво става с останалите над 30 хиляди на домашно лечение и техните контактни лица, защо не са поставени под карантина и въобще съществуват ли или всичко е една голяма измислица за да се отклони вниманието от безобразията на Баце

94

Анонимен

преди 3 години

Генерал Смърт щял да диша по-леко, след като хиляди българи спряха да дишат завинаги?!!!Мутромедицинската хунта продължава да се гаври с народа!

93

Анонимен

преди 3 години

Кога ще пуснат монолога от джипката?

92

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък от коя пещера изпълзя?!Не знаех че имал проблеми с дишането. Винаги съм дишал свободно. Аз си дишам нормално, дори когато съм болен.

91

1

преди 3 години

До Анонимен-16 Радев няма мерцедес,но тиквата има джип,да качва муфтаджийски и да инспектират,двамата пътя към Рилския манастир,че пак се е срутил,нещастнищи от герб-комунисти.

90

Анонимен

преди 3 години

Целият свят се обедини около общ враг....Добре,очаквано, сега следва световно правителство...е, като се мине през разни ограничения.

89

СТАДЕН ИМУНИТЕТ

преди 3 години

"Справяме се много добре с пандмията"Нищо подобно. - с най-високата смъртност сме в Европа- 50% от хората вече изкараха короната и това е причината за спада заразените- мерките имат минимален до нулев ефект (молове и ресторанти може да са затворени, за сметка на това хранителите вериги са препълнени. Преди седмица, в 15:00ч на делничен ден бях в Кау*ф*ланд и пряко казано не можех да се размина с другите клиенти. Същото е в Л*дл и Би*ла. На пазарите е страшна блъсканица, но там поне открито.)

88

Анонимен

преди 3 години

Тоя папуняк като му се присере да земе с дипломата си за доктор и с пагоните си на генерал да си избърше Дто.

87

Анонимен

преди 3 години

Годжи тресна Корни приватозаторката, ей тва е мъжага. Не всеки може да отлюспи такива куманистически мумии.

86

цдна

преди 3 години

На снимката е резултатът от ваксината.

85

но комент

преди 3 години

Кога му биха ваксината, кога почна да се видоизменя и то докато ваксините са пресни? Видим резултат.

84

Анонимен

преди 3 години

Много подут и подпухнал, пресукал е май?

83

Анонимен

преди 3 години

Откакто го скриха този и броя на болните намаля рязко. С униформите си само плашеше децата.