28

Анонимен

преди 3 години

Е кога друг път да се ремонтира,освен при дъжд.Е може и при сняг,де.Ха,ха,ха.Хубава работа,ама гербава.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако се ремонтира - защо се ремонтира.Ако не се ремонтира - защо не се ремонтира.

26

До 26

преди 3 години

Дечко,дечко, чедо невръстно!Аз си плащам за стикер момче и навляци няма как да се паркират и заседяват ,защото ги вдигат или ,,заскобяватНе съм казал че паркинга е мой/това е в твойта глава/,а че съществува ."Като порастнеш ,вземеш книжка и дойдеш в София ,ще разбереш как е!А имам и комшия ,който си е платил инвалидно място на същият паркинг.Какви пубери сте вие бе ,с праволинейна мисъл???

25

До 20

преди 3 години

Студен асфалт-предимства и състав: 0/4мм суха субстанция/оокло 90-94%/,вода -3%,въглеводороден агент 5 до/% !!! Студеният асфалт/три вида/може да се използва,независимо отметеорологичните условия/сняг,дъжд,отрицателни температури,за влажни дупки и пълни с вода/ 21ви век е !...Това вече кой и как ги прави е друга бира!.А примерът с руската технология,, изби рибата".Техните пътища са световно известни!Цяла война спечелиха с качеството им!

24

ДО 23

преди 3 години

Деди, деди сега се води общиско - всички ползват. Ти имш паркинг или личното ти място за паркиране забрави този цирк на лъжите си.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17 Важното е да се писка....

22

Анонимен

преди 3 години

До 23Хахахахах "равните, но някой били по-равни". 1961 година и сигурно не и "комунист" на сталин. Вземи млъкни, защото такива като теб затриват държавата като ВИДЕНОВ. Това ковто в ТЕХНОЛОГИЯ до 1989 година няма общо с ТЕХНОЛОГИЯ 2021. А твоя Боко си мисли пак, че е 1989

21

До 18

преди 3 години

Аз съм роден и живея в София до Мадарската градинка от 1961ва и има паркинг ,ами ти май си от Симитли или Горно ***!?!? И на други места в центъра и особенно в старите компллекси има. Като дойдеш в София,разходи се,ще ги видиш юнако ,невръстен!!!!

20

Silviya

преди 3 години

Не е само тази ул. в кв Лагера. Непрекъснато се правят кръпки и след месец отново дупки. За тротоарите да не говорим (ако въобще могат да се нарекът тротоари). Но иначе си плащаме данъците и те никак не са малки.

19

Анонимен

преди 3 години

Комунистите ж не ядат асфалт, а дават мнения за строжа на пътища. Те разбират от фалиране на банки.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Ххахахах ти си пък за сигурност си от ЕРАТА на "равните, но някой бяха по равни".Щом твърдиш ГЛУПОСТА АСФАЛТА СЕ ПОЛАГА НА ВОДА - явно не помниш, че Руската технология се СЛАГА БЕТОН.ЕС страндаарт АСФАЛТ не се полага върху вода, а осова която и филц 5 см дебелина и се полага АСФАЛТ 15 см дебелина,Тука 3 см за бог да прости и да ОСТАНЕ КУХО под Боко АСФАЛТА

17

До 16

преди 3 години

Не бъркай хигроскопичният цимент с водонепроницаемият асфалтс,разбирачо,а се образовай или помисли!!!И залягай над уроците!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15"ПАРКИНГА ПРЕД БЛОКА" ти пук как си верваш на лъжите. За първи път чувам НОВОсофянеца , че има паркинг пред блока си хахахахахахахахах.

15

Анонимен

преди 3 години

Тези гдето са сигнализирали и журналистката която го е написала ,явно не са си направили труда ,да разберат че асфалт се полага на МОКРИ И ВЛАЖНИ основи! Много разбирачи в тези социални мрежи и много вайкане пада! От пътно строителство до ядрена физика и от генно инженерство до медицина-всичко разбира електората!?!Особенно милениум поколението !!!

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Добре ТЕХНОЛГА като си строиш бъдещата си къща всички искаме да видим как в носещите колони ще налееш вода.

13

Анонимен

преди 3 години

Паркинга пред блока го асфалтираха в най-големият дъжд преди 10 години през ноември и не е мръднал.Но нeгpaмотниците тук си нямат никаква представа за технологията.

12

Анонимен

преди 3 години

Викаш, а твоята партия много хубаво строи пътища? Дай за пример нещо дето вие сте построили?

11

Анонимен

преди 3 години

В дупката по технология винаги се сипва първо вода преди поставяне на асфалта...Така, че всичко си е в реда на нещата... Но лаиците се възмущава, заради липсата на информация в кратуните им...

10

Анонимен

преди 3 години

Това е по гербавата технология безкраен ремонт и пълнене на чекмеджета.

9

Bond

преди 3 години

Е, как защо? За да се ремонтира след 6 месеца пак