23

БАНко

преди 3 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЩЕ ОСИГУРИ ВЪЗМОЖНОСТ ТЕЗИ ПРОКУДЕНИ ОТ НЕГО .......Д А Н Е Г Л А С У В А Т !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Жените ги мързи да раждат, всяка иска да работи в офис или някакъв друг модерен мурафет, холивуд им проми мозъците.

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

20

Пак лъжи

преди 3 години

С тези лъжи,под формата на стакмистика,дали могат да заблудят някого? Има ли дори и един българин който да няма роднина избягал да търси препитание и по добър живот? И колко от тези избягали са се върнали? Има и такива измъчени от носталгията,но болшинството от тях още с първите си стъпки в тиквената държава...съжаляват. или ако това ви се струва пресилено..помислете...над два милиона избягаха,включително и тези,като синът ми,който се води на постоянен адрес в България...но домът му е Германия

19

реалист

преди 3 години

Ревете,че млади хора напускат България, а избирате тези, които го гонят.

18

Рънърса

преди 3 години

Сега с тези противоепидемични мерки младите ги е страх да се съвокупляват, а предпочитат да са геймъри в нета и съвсем ще изчезнем като нация, дотук ни доведе новият либерален фашизъм.

17

Али Реза

преди 3 години

А колко от тези които се раждат са роми.

16

Анонимен

преди 3 години

До 18И а съм от по - грозничките млади жени, ама с 46 г чичак дори няма да ми хрумне да се размножавам. Има доста грознички млади мъже за рая работа - няма нужда да освен неатрактивен, да е и дърт и да даваме пари и за виагра ;))))

15

Анонимен

преди 3 години

До 15 Радев ли управлява държавата, която е парламентарна република, или мафията ( разбирай Тиквун, Пеевски, Доган)?!. Не ми отговаряй, въпроса е риторичен.Пък ти си пиши срещу президента, нали за това ти плащат ;)

14

46год. ерген

преди 3 години

Много пъти съм питъл разни млади жени така по грознички дали искът да ги заплодя да родят детенце щото си нямат и секи път стават скандали и ме убиждът а една даже ме обвинява в сексоален тормоз а аз искам само да до принеса за по вишаване на раждаемоста

13

Знае се!

преди 3 години

,,...младите намаляват..."? Ами това е мъдрата политика от последите 30 години. Един Желю ни убеждаваше как като се върнат онези няколко декара земя на дребните собственици, които неистово се радваха на връщането на земята, българската младеж ще се върне на село. Но не се случи. Защото самозваните стратези на капитализма в България бяха по правило неграмотни и имаха едничката цел да крадат. Така се създаде национален спорт ,,корупция". И така младите ще си заминават. Стабилност.....?

12

Анонимен

преди 3 години

промяната на радеф е факт!!!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 : Добра идея може би, но... това ще обрече на гладна смърт рентиери, търговци, далавераджии, *** и други ненужни на обществото много вредни столични прослойки, които ще трябва сами да си вадят хляба. А те горките сами, без да крадат, без да мамят и лъжат, пари за сол не могат да изкарат. Ето защо София е проклятието на България. Нека се отмени издържането на София с данъци от цялата страна и да се издържа само от това, което е заработено там. Тогава онези ще си заминат.

10

Анонимен

преди 3 години

Идете вижте в Мъглиж дали намаляват хахаха

9

Анонимен

преди 3 години

На нас ни трябва евтина работна ръка. Това е националното ни предимство пред другите.

8

Анонимен

преди 3 години

В София е пълно с диви селяни на възраст 18-30 години.Крещят,трупат oтпадъци и ядат дюнери носейки мазни анцузи окапани и лекьосани с олио и бял чеснов сос.Трябва,трябва да си редуцират бройките защото селянията е като миризма на изгоряло,олио,развалено мляко и мръсни чорапи.Колкото по-малко,толкова по-добре.

7

отвратен

преди 3 години

Държавата ни се ръководи от престъпнци които назначават само калинки на отговорни длижности , а нормалнитите хора не искат да живеят в такава държава !

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

младите поемат към терминал 2 заради мафията правителството мутрите

5

Анонимен

преди 3 години

Какво му беше тревожното на всичко това, публикувано в статията?

4

Анонимен

преди 3 години

Важното е заплатите на управляващите, че не се топят..