15

питащ

преди 3 години

Против са защото са навън от парламента. Само че, те не могат да лишат гражданите на Р. България от конституционното им право да гласуват. Но какво да се прави, трябва да се печелят нечестно избри, инак става страшно.

14

ПоНчО

преди 3 години

Старата песен на нов глас. Колко се трепахме да се оттървем от турския вот и сега да им даваме всичко на тепсия. Не съм съгласен.

13

Тошко

преди 3 години

И са си много прави от ВМРО!

12

68

преди 3 години

не знам защо са тайни, ако са явни няма да има измами и ще са по евтини

11

ГосТ

преди 3 години

Аз мисля,че още по важно е да има ценз за народните представители. Като образование, биография, ръководен опит, чужди езици (това пък е най малкото), съдебно минало.

10

У

преди 3 години

Пари може даже и през телефон, а избори не може. То които не знаят защо гласуват или гласуват "на номер....хх", няма смисъл да гласуват изобщо. За мен тази с-*** е отвратителна, не може каже едно изречение, а има право на глас. Трябва много кардинална промяна на изборните закони, да се въведе ценз, да е удобно, може даже да има изискване за отседналост, а партиите са отделна тема

9

ГосТ

преди 3 години

С една дума, изборната дата и кодекс имат за цел да запазят статуквото - баце- шкембе патреотете - крушовската - доганчо. А наемника радев за по сигурно сложи дата точно на най големия празник в западна Европа. Сигурно по съвет на простата си любовница с изхвръкналите зърна.

8

ГосТ

преди 3 години

Дори простолюдието е наясно,че гласовете от Турция са константа със или без гласуване по пощата. Предвид мерките в цивилизования свят, потърпевши ще бъдат българите там. А от политическите партии тези от Демократична България. Не мисля,че някой интелигентен човек би гласувал за представените в парламента партии или славчо чалгаря, който определено ще влезе. БСП има кадри и интелигентни хора, но е тотално обезобразена от крушовската и празното и говорене.

7

Анонимен

преди 3 години

Баба ми е в шок от машинното гласуване. Някакси е разбрала, че ще има само такова. Браво, Радев! *** й ибясни как я обърка

6

Анонимен

преди 3 години

Какво ме интересува, че 500 000 турци ще гласуват по пощата. Аз искам по пощата.

5

Анонимен

преди 3 години

Краси 5 тераси и да не влезе в следващия парламент не го мислете. Осигури щерката и следващите две поколения, то паспорти, то еф 16, то храна за армията. Евала на русенския македонец

4

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам да гласувам по фейсбука или поне по телефона. Искам да го кажа на открити и прозрачни консултации при Радев иначе ще протестирам!!!

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Пак *** писАла, пак мАнджи готви....Дано не влезне шкембето У парламента моме...

2

Анонимен

преди 3 години

Паспортаджиите дали ще съберат и процент подкрепа. Слави им открадна изборите т.е коалицията.

1

дедо поп

преди 3 години

Карачанското фалшифицирано ВМРО - БНД , партия ли е или организация , защото очевадно не е , не е македонска , не е вътрешна , а е революционна колкото Караглиган - шкембю Войвода от Русе е македонец с татаро-серсемски идентитет комбиниран с крадлив комунистически манталитет , съчетан с досие от ДС с агентурно име Иван .