17

Е какво да кажа

преди 3 години

Браво и на младото момче - ето, че и сред си ганите има много свестни, както много пъти съм казвал ! Бог да благослови такива хора, които безкористно помагат на други в тежко положение, независимо от расата или етноса им !

16

ikar

преди 3 години

До 36060Общината е много далече от мястото - намира се на една пряка - и затова не са могли да видят хората.

15

До 14

преди 3 години

А дали не са изпаднали, защото са алкохолици? Кой знае.

14

Анонимен

преди 3 години

Оф , българинът пак плащал на институциите-- хахаха, какво плащаш бе Байно, колко данъци? мислиш ли че стигат за каквото и да е . А до някъде сте прави че за много от хората на улицата , това е личен избор , но на запад за зимата им обособяват места да спят на закрито.

13

баико

преди 3 години

за6то трябва6е гражданите да помагат каде са институциите които им пла6таме с на6ите пари и то не минимално а добре гласувано.

12

до 2

преди 3 години

Да. Сладко ви е било. Така работехте, толкова ефективно, че изпаднахме на светлинни години зад запада и новите поколения трябва да си строшат ръцете и гърбовете, за да наваксаме.

11

ДДРОнег

преди 3 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙАйде пиши по-грамотно, драги !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Ето кой е задигнал торбичката Била на Каракачанов.

9

А

преди 3 години

до Я СТИГА не всички изпаднали от борда на живота са аркохолици комарджии и с други пороци не обиждайте хората не е редно не е човешко

8

Я стига

преди 3 години

Това да си бездомник е личен избор! Имали са нужда от помощ в момента, браво, че са се намесили хора, но веднага щом се почувстват по-добре те отново ще са на улицата. Не можете да ги промените! Още повече, че и двамата са алкохолици.

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

човекът е глухоням съкратен когато дойде демокрацията до тук ни докара СДС ИВАН КОСТОВ олигарсите капиталистите дано СТЕФАН ДАНАЙЛОВ и други активни глухи който са много активни в ю туб помогнат на ЧОВЕКА дано и жената да я излекуват и настанят в някой соц дом а не само предизборно

6

Анонимен

преди 3 години

Хм... В края на репортажа възрастният човек казва, че има син в чужбина и че синът му го вика да отиде при него, но той не искал. Защо предпочита да се търкаля по тротоарите не ми е ясно.

5

СТЕЛА

преди 3 години

защо съюза на глухите изоставя свойте членове изпаднали от борда на живота

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

браво ХОРА ЧОВЕЦИ има го ДОБРОТО

3

36060

преди 3 години

Дотук е добре. Но сега предстои с помощта на журналистите да бъде потърсена отговорност от социалните и общинарите, защото е тяхно задължението да откриват бездомниците и да им помагат - налиим плащаме заплати, за да си вършат работата добросъвестно. За всяка проява на бюрократично бездушие и неизпълнение на служебните ангажименти е редно да се налагат наказания на ссъответните служители. Нали знаете - няма НЯМА.

2

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Това е лъжа! При управлението на ГЕРБ няма бездомни!!!

1

Анонимен

преди 3 години

По бай Тошово време дори малцинствата работеха и никой не спеше по улиците и не ровеше по контейнерите