39

Анонимен

преди 3 години

кво ни ги показвате тия как се ваксинирали хахаха беги от тука бе

38

ГосТ

преди 3 години

"Процедурата по ваксинирането на Ердоган ще се приложи отново след 28 дни. Толкова е интервалът за инжектирането между двете дози за китайската ваксина "Синовак"." Ама вие наистина ли не може да разберете каква е ваксината? И болсонаро, който толкова подскача и принуди бразилците да изнесат данните и за безсимптомните (които файзер бавят) ще се ваксинира с такава, защото знае мишлето, коя е утвърдено най безопасната. Може и клетъчните да са такива. Но ще видим, след като направят масовия експери

37

Стамат от ВиК-София

преди 3 години

До ВЪПРОС 35турците отказаха руската ваксина щот "няма добри производствени практики" и поръчкаха пфайзер 4,5 милиона дози и 60 китайска . как мислиш султана с коя се е ваксинирал ... ?!

36

Анонимен

преди 3 години

Сътрудничеството с Китай е още от началото на пандемията. Разменяха си медицински консумативи и опит докато Европа се сви всеки за себе си. От тогава е и договора за ваксината като стане готова. Но около 40 % очакват от немския да се разберат което да произвеждат в Турция.

35

ВЪПРОС

преди 3 години

Никъде не пише коя е Ваксината ?Турция внесе Руска Ваксина , Американската не се приема добре - Изварена Вода за 20 долара.

34

Анонимен

преди 3 години

Леле колко жмел !Кой иска въздух да си инжектира?Самоубийци !Лека вечер от мен!Чакам статиятаза Pfizer и защо хората мрът като пилци от нея?Днес в Германия 10 човека след ваксинация!Води се разследване!

33

Анонимен

преди 3 години

rradev gleda novinata izpod krevatia...

32

Вервам им .на куково

преди 3 години

До Анонимен Може да се ваксинира и с витамин Ц,може и с Ф. разтвор ,ама ,,ваксинирането ,,на Камила Харис ,беше върхът на демократичните лъжи и лицемерие .

31

ГосТ

преди 3 години

О,не. Поднебесната империя какво общо има с радев ? Китай представя истинският имперски комунизъм. Признавам за мао, и сбъркания комунизъм на простолюдието по неговото време, но в момента Китай представлява точно разбиранията ми за истински комунизъм.

30

Анонимен

преди 3 години

До ГосТКакто призна, че си се объркал за Радев, така ти предстои да признаеш, че си се объркал за Китай. ;)

29

Анонимен

преди 3 години

Нали трябва да има масово внушение, за да има масово ваксиниране.. а после и другото по план.И филмите са направени ,за да изглеждат истинки, ама не са.Откъде знаете ,че това което ви показват една година e истина ?!Човек не трябва да вярва на тов,а което вижда чете и му казват, освен ако не отговаря нанеговата логика!

28

до 27

преди 3 години

Няма да е с турската ваксина, защото тя няма да се бие, а ще се набива :D

27

Анонимен

преди 3 години

Защо му е да се ваксинира, Аллахът му не го ли пази?И защо с китайската, а не с турската ваксина, която уж щеше да е готова до м. април? Аллахът му няма ли да помогне за по-бързата разработка?

26

Щирлиц

преди 3 години

Машалла.

25

Бау

преди 3 години

до 23о да, така са решили да ни "излъжат" :D Трябваше и без спринцовка да опитат. Примерно салфетка, на която да пипе "спринцовка" :D Деби такова :D

24

Ердоган>ББ

преди 3 години

Нашия тъпчо само плямпа. Ердо действа;)

23

Анонимен

преди 3 години

До БауБау, спринцовка без нищо е когато буталото на спринцовката не е изтеглено. Както е на снимката, а и както е от самото начало на клипа. Щом имаш IQ 31 вярвам, че все ще ти стигне да си намериш клипа с помощта на гугъл. Успех.

22

Анонимен

преди 3 години

Профани,спринцовката не е празна,а изпразнена ? Как видяхте,че е празна като стисната до край !?То бива,бива....ама

21

Бау

преди 3 години

До Баууспех да изпразниш спринцовка от .. всичко :D

20

Анонимен

преди 3 години

До БауБау, пак се изказваш неподготвен. Спринцовка с въздух не е празна. Тогава е пълна с въздух. Празна е, когато няма и въздух.