24

НИКОГА БСП

преди 3 години

БСП СА ВИНАГИ ГОТОВИ ЗА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ, А НАЙ ВЕЧЕ ЗА НОВИ ХИБРИДНИ АТАКИ СРЕЩУ НАРОДА СИ- ДАЖЕ ДА НИ НАПРАВЯТ МИЛИОНЕРИ И ДА ФАЛИРАТ НЯКОЯ И ДРУГА ФИНАНСОВА ИНСТИТУЦИЯ А ПОСЛЕ ДА КАЖАТ- "АЗ НЯМАМ ВИНА"- РЕЧЕ РУМЕН ГЕЧЕВ ЗА 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ. ДРУГАРИТЕ МРАЗЯТ СВОЯ НАРОД, НО ОБИЧАТ МИЛИОНИТЕ , С КОИТО МОГАТ ДА ГО ОДЕРАТ.

23

Анонимен

преди 3 години

Винаги комунистите са се възползвали от трудностите в историята на държавата,за да манят наивния електорат!

22

Анонимен

преди 3 години

Курс към въоръжено възстание!Юмрука най отпред с другарката ***!

21

Прьчо

преди 3 години

Само да поясня другарката да е от ЖЕНСКИ РОД нее като Вигенин зад него има други отговорни другари.

20

Прьчо

преди 3 години

И азе сам готов, да изпращя некоя другарка бесепарка

19

Анонимен

преди 3 години

Алоо президентчето, 4-ти Април в Католическия Великден. Какво правим с 45 Хил. Католици в Бг с право на глас??? От масата ли ще ставаме за да гласуваме? ВЗападна Европа, всички институции затварят няколко дена по-рано. А и там трябва да организираме и отваряме секции за гласуване!Аман от Идиотиии! И ми искал гласуване по пощата, простака

18

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва да целуват ръка на *** Нинова. С такава смешна опозиция Борисов 4 им е в кърпа вързан.

17

Анонимен

преди 3 години

БСП винаги е имала ясна и последователна политика относно разграбването на България.БСП фалира на три пъти България след 1989г.за 15 години. Схемата беше:- Приватизация- Банкови пирамиди- Кредитни милонери.За нула време ликвиридаха предприятия и заводи, като предварително по план ги фалираха.Плащаха заплати в натура.Примерно 5 кутии сирене заплата за хората работещи в млекопреработването или др. стоки.Заплатата беше 5щ.д. Ликвидираха заводите и ги нарязоха на скрап.Нинова взе куфари с пари.

16

Паметлив

преди 3 години

Да ви п.......м на готовността. Никога не трябва да идвате на власт, защото носите само фалити и бедствия на България.

15

БСП

преди 3 години

ИДА ПАДНЕМ И ДА БИЕМ ПАК ЩЕ СЕ НАПИЕМ

14

Анонимен

преди 3 години

За капак Нинова открадна касата на Бесни Страшни Пенсии.:D

13

Анонимен

преди 3 години

Защо не направиха избори по пощата за дрогарката Импексова?Те на 12 септември (или някъде там около тази дата беше) направиха избори с кутии за обувки. Разнасяха урните (представете си каква дума само.. като в урни се поставят починали хора след кремация, но както и да е) та.. те разнасяха урните от къща на къща и стана ясно как се изпокараха, че един човек носел кутията за обувки и я разнасял из селата. Та мисълта ми е защо не си гласуваха машинно или по пощата? За капк Нинова открадна касата.

12

Анонимен

преди 3 години

БСП са готови и ... ще загубят за Пореден път :))))

11

ГосТ

преди 3 години

#10, коалирането на леви и десни с цел изхвърляне на неграмотни мутрафони и мафиоти (примерно като греб и воля) от управлението е често срещана практика в цивилизацията. Вигенин е интелигентен човек, но всъщност крушовската приватизаторка (по удачно е да се каже ликвидаторка) вече се е коалирала с гроб.

10

Анонимен

преди 3 години

Изборите със сигурност ще са успешни за БСП. След като ги загубят, както винаги ще се похвалят как в някое село, което дори зубърите по география няма да мога да намерят на картата, за първи път се изкарали с 2 гласа повече от ГЕРБ, значи са на правия път.

9

Ха-ха

преди 3 години

На БСП датата е 1 април

8

Друг Помнещ

преди 3 години

А Другаря Вигенин каза в предаването "Лице в лице", че БСП е готова на коалиране с дясно-центристки формации за постигане на целта сваляне на ГЕРБ от власт.Дядо Благоев е на вентилатор в гроба! Има ли все още нещо, което да смятате за съкровено за вас, не свято, просто да ви е скъпо?

7

Активист на БСП

преди 3 години

Четвърти април ще е новият Девети септември ! Венсеремос!!!

6

човек

преди 3 години

Да пази Господ....

5

Анонимен

преди 3 години

*** не се мислете ,че ще спечелите някога избори в България ,а мислете как да не търкате наровете на софийския затвор.