126

Анонимен

преди 3 години

Я си пуснете Tv1000 да гледате "Мъжът който знаеше твърде малко", за да се посмеете и не се занимавайте с глупости да се карате кой крив кой прав.

125

До 140

преди 3 години

Не ,аз съм съм от тези над 50% не гласуващи, на които им бяха нарушени правата от домашните терористи, които се опитаха да ми наложат техните искания , а това не е демократично. И затова с близки и приятели ще подкрепим ГЕРБ и ще гласуваме с хартиени бюлетини. Тава е демокрацията ,всики има право да гласува за когото прецени и с каквото прецени.

124

Избирател

преди 3 години

Да ви кажа честно се чудя партията ГЕРБ и д-р Борисов който е болен човек страдащ от мания за величие на какво се надяват на тези избори? Нима мислят че народа още спи? Гласуват 34% за ГЕРБ и ГЕРБ ще каже пак че просто " печели"?! Е няма да стане тази тяхната! Хората се разчупиха тази година! Протести,пандемии и какво ли не. И пак старият вожд и партията му? С наглите " патриоти"? Ще излязат да гласуват повече хора този път и ГЕРБ Ще бъде претопен!! Гаранция! Новото зове и идва!-:) Долу ГЕРБ !

123

Анонимен

преди 3 години

Биков, какво лаеш, знаеш че от цивилизована държава, най- добре се вижда какви сте некадърници и крадци. Тия дето ги изгонихте, може да ви закопаят, затова е всичкото викане. Какъв е проблема за гласуване по пощата, на запад пощите не са като нашите, вместо да ви се редят на опашка пред посолствата в работен ден.

122

Анонимен

преди 3 години

Тия двамата според мен соят в едно легло?

121

BGN

преди 3 години

Защо ме искате видеонаблюдение @аА ????

120

Анонимен

преди 3 години

До 139 Ти да не си от "новото нормално"

119

До 136

преди 3 години

А ти какъв си, А?! От домашните терористи, които се опитаха да наложат техните виждания като тормозени месеци нормалните хора. Нали знаеш " Всичко на този свят се връща".

118

Анонимен

преди 3 години

Че Фуражка е волен кербаджийски ***

117

Анонимен

преди 3 години

Гейберът е синоним на некомпетентност, арогантност, наглост и нарцисизъм. Това са болни мозъци, които са забравили всички човешки ценности, нямат морал и съвест и са готови на всичко за пари и власт. В техните редици са чугунените комунисти, децата и внуците на номенклатурата, кариеристите и хамелеоните. Считат, че те винаги са прави и тяхното мнение е меродавно. Мачкат и унищожават бизнеси, които не ги подкрепят, окупирали са всички медии и налагат цензура, гепят яко от еврофондовете и бюджета.

116

Киро Неона

преди 3 години

Тези комунисти от Гроб пак се пенят!

115

като не може

преди 3 години

До Чебурашкада кажеш нещо по същество обръщаш разговора в друга посока . явно не са ти поснали подробен наръчник какво да отговаряш като те засекат.а ония не са народни представители а продажници !

114

Анонимен

преди 3 години

До До 127 131- съдейки по неграмотността и яростният ти патос /селско подрипане на бой -да ме разбереш.../ ти си роднина на Бойко и си ниво само и единствено за себе си!

113

До 127

преди 3 години

Кои всичко визираш ,А?! Я не ни обиждай и принизявай до нивото си.

112

ами ония

преди 3 години

До Чебурашка270 хубосника в парламента които струват милиони месечно какво направиха за мандата си ?? гласуват по команда на боко, одобряват тегления на МИЛИАРДИ заеми при положение , че в бюджета има излишък от милиарди които обаче боко ударно похарчва ....раздава за 1 месец и полсе реве за заеми ... а какво направи плевнелиев ...ами първанов...някой надаигна ли глас срещу политическата вършушка ?? радев има ли законодателна или изпълнителна влсат -НЯМА - какво искаш да направи ...закони ли да

111

бай Тъпчо

преди 3 години

Одеве си идва жената от магазина и вика:Еййй аман от тоя дъжд бе, виж на какво замязах...Викам: Ами какво му е на дъждеца ***, върнал ти е фабричните настройки-чунким не ги зная...Айде на 4 април ша ходим да гласуваме за последно, че другия път не могат *** фанат, чак мъчно ми става ***...Пък тя вика: Не бой са бе, аз съм си намерила един дето му става лесно. Какви ги говори хич не мога я разбера бе...

110

Анонимен

преди 3 години

От утре почва организирането на структурите за купуване на ромски гласове за Баце

109

Анонимен

преди 3 години

Всички твърдо против ГЕРБ

108

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБавите нямат право да четат морал.Партия им лидер е кеш милионер в евро само в нощното си шкафче. Друго е излишно да се казва

107

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Явно 4-ти,4-ти 2021(13) е съобръзен с...хороскопа на ГЕРБ.Тогава им е най...големият спад за годината,а и каръшко число 13-сет е...налице.От самосебе си управляващите ги...смразява тази дата,да не говорим за...някаква изборна...победа.