12

Юсуф бей

преди 3 години

машала!!!Хубава жена.Взимам я.Всеки ден ще я храня с баклава.

11

АфроПеец

преди 3 години

аз обичам като плясна бузката и вибрациите да се разпространяват като вълни с минути.

10

Анонимен

преди 3 години

Като гледам снимката... "Тежък" случай.

9

ddddd

преди 3 години

До номер 3 с 20-те хил. крачки. Колко време може да издържиш на този ритъм? Това ми звучи като бях на диета 2-3 месеца, не ядох нищо и отслабнах. Да, отслабва се, но това са екстремности. Дебел футболист също почти няма. Но вижте ги вече като треньори, колко от тях остават слаби и колко надебеляват - става така, защото спират с екстремните натоварвания и повечето качват видимо кила. Дългосрочно решение трябва, а не някаква мъка за 3-4 месеца, след която потоп.

8

Анонимен

преди 3 години

То не пречи да изплюскаш някое парче торта през уикенда ако всичко останало ти е балансирано. Дебелите хора се тъпчат постоянно и безугледно. Всеки който познавам или не се движи достатъчно или се тъпче яко или и двете. После пък искат за 1 месец тренировки да наваксат ( с тичане например ) и си натоварват сърдечно съдовата система.

7

Анонимен

преди 3 години

Съгласна съм с коментар номер 3.Всичко е в инфивидуалния подход и почти всеки може да си подобри метаблозима.Въпросът е и след достигане на желаното тегло, да не се връща предишния "режим".Относно генетичните фактори - това в доста от случаите е до към 30-годишна възраст, след това трябва съобразяване. Много хора, които никога не са имали такъв проблем изведнъж напълняват и се чудят какво да правят и като цяло не правят нищо по въпроса.

6

Анонимен

преди 3 години

А най-подвеждащият мит е, че калориите изобщо имат нещо общо с напълняването.

5

Анонимен

преди 3 години

Някои хора имат истински медицински проблем и много трудно свалят килограми. Тези хора обаче вероятно са под 5% от всички с наднормено тегло. Повечето дебелаци плюскат безогледно и не се движат изобщо и си търсят оправдания за собственото си гравитационно поле. Не е толкова трудно да си във форма - тренирай нещо, каквото и да е, поне по 2-3 часа седмично, яж само когато си гладен и не се тъпчи с въглехидрати, спи достатъчно, пътувай с асансьора само когато носиш нещо тежко. Ходи повече.

4

Анонимен

преди 3 години

А за тоя кит от снимката най-доброто оправдание е метаболизЪма. Плюскане и лежане по диваните и селфи колко е красива.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма универсална рецепта. Един трябва да коригира нощното хранене, друг обездвижването, трети - да намали сладкото и размера на порциите. Моят личен опит: Започнах да ходя пеша, но по много (15 000 - 20 000 крачки на ден). НИЩО ДРУГО! За четири-пет месеца вече нося 4 номера по-малки дрехи.

2

Rossen Roussinov

преди 3 години

До Анонименизлекувай я

1

Анонимен

преди 3 години

Аз имам инсулинова резистентност.