34

Анонимен

преди 3 години

Сте стига бе. Преди нас хората са преживявали тинейджърските си години във време на война. Този вирус е нищо

33

Анонимен

преди 3 години

Расте поколение от ***, но световният елит е доволен, защото умствено изостанали се контролират по лесно.

32

Анонимен

преди 3 години

Ако аз бях на 20 и ми бяха затворили заведенията щях да прегриза на ня.кой гърлото. Толкова ми се живееше. Ходил съм поне по 5 вечери в седмицата. И като изляза сменя поне 5-6 заведения за вечерта - механи, барове, дискотеки, рок-клубове. Оттук оттам позабършеш някое маце. Пиеш, падаш, ставаш, повръщаш, посбиеш си с някои и продължаваш. Райски живот. Не спирайте живота на младите - те да са живи!

31

Анонимен

преди 3 години

Айде и тука някакви ах.маци на големи мъже се правят, все едно са ходили на 5 войни.И то единствено, защото са минали една казарма, дето са студували и са марширували по плаца. Поне съм бил и съм го видял каква глупост е това. На младите хора им се живее, пуснете ги да си ядат и пият и веселят.Дъртите няма какво да ги мислите, те са се наживели - какъкто им е късмета.

30

Остатък от Останкино

преди 3 години

А какво да кажем за изгубеното поколение в България.18-19 години бай Тошовизъм30 години преход към пост-цоциализъмТотален демидж

29

Анонимен

преди 3 години

До Хххх80% от съвремените войници ветерани имат сериозни психически или физически проблеми.Почти толкова и не успяват някога да живеят нормален живот след това.

28

Анонимен

преди 3 години

Аман от драми. Чак път толкова. На мен ми се отрази чудесно, започнах нова работа, преосмислих много неща, имах време за себе си.

27

Анонимен

преди 3 години

Ауууъ, каква трагедия! Няколко месеца си стоял повече в стаята и вече края на света!Че и за цяло прецакано поколение говорят. Ще решиш, че има Covid криза от 20 години.

26

Айде бе

преди 3 години

Чакайте де, още няма и година.А няколко години световна война?45 години "социализъм" и т.н.

25

Мда

преди 3 години

Какво да е. Неуките ц.ъ.рвулчета никога няма да намерят отговора

24

Анонимен

преди 3 години

Ами те сами си го направиха като пренебрегваха простите предпазни мерки досега и после олеле какво стана.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15 Е що като животът няма смисъл на 43 години защо го живееш?

22

Анонимен

преди 3 години

Всяко поколение трябва да се опитва да остави по-добро общество на следващото. Поколенията на40, 50, 60,70 и дори 80 години на 20 век се провалихме.. Егоисти създаващи нови такива, при това емоционално увредени, без здрави ценности, абсолютен провал!

21

Анонимен

преди 3 години

Мнение на тинейджър по темата: "На повечето тинейджъри не им пука да се срещат с хора. Повече си чатят. И ако на някой единствените му срещи с хора са в училище, това значи, че той няма никакви приятели и има проблем от много преди това."

20

Анонимен

преди 3 години

Класическата история-някакъв на 18 години не му пука че ще изпозарази и убие 'n' на брой човека защото за него е много важно да се събира с другите *** от университетът за да пушат трева и да ходят бар а след тва по ***.Колко тъжно наистина каква трагедия.

19

Хм

преди 3 години

Ковид, джендърство, права на всичко извратено и само извратени във властта през последните 20 + години.По-кофти ще ства!

18

Анонимен

преди 3 години

"..се е превърнал от "умен, забавен и жизнен" в човек, в който "няма никаква светлинка".Само енергийни вампири могат да се скапят така от изолацията.

17

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя ковид :). Няколко месеца ако няма новини за ковид, хората ще забравят че го има. Аз го изкарах и вече си живея както преди. Чак започна да ми е странно като видя хора е маски. Майка и татко са на по 60год и също го изкараха. Дори по-леко от обикновен грип. Не се тревожете. Не е кой знае какво! Единствено е опасен, ако не се вземат мерки или имате проблем със сърцето. На мен всичките ми познати го изкараха

16

Анонимен

преди 3 години

Бе к'во Ковид поколение бе! Не е изминала и една година от началото!А освен че Сърбия премахна изискването за PCR тестове за българи и още няколко съседни на нея държави, сръбският епидемиолог Предраг Кон обяви, че вече Сърбия е в края на пандемията и скоро ще премахне всички (или почти всички) мерки и ще обяви край на извънредното положение. Види му се края!

15

Анонимен

преди 3 години

Ми пуснете ги децата да ядат, пият и купонясват бе. То живота има смисъл като си студент, какво да пазят дъртите вам.пири като мене - на 43г съм.Аз като бях студент - 5 години са ми като щастлив холивудски филм - чак като се сетя какви съм ги правил и не мога да повярвам, че съм жив.