8

МАФИЯ

преди 3 години

Политиката на това правителство е на 100% насочена към пълното унищожаване на малкия бизнес. След това робите отиват да работят в техните предприятия за "една стотинка". И тези роби ще се борят за работното място. Властите в България мразят малкия бизнес.

7

Анонимен

преди 3 години

наскоро поръчах от един онлайн магазин стоката която дойде по еконт не беше придружена с фактура или бележка,писах на магазина оказа се,че бележката е "виртуална" поисках да ми я изпратят на мейл но дали се случи ? сега тези онлай-магазини правят яко пари кой ти пуска бележки

6

човек

преди 3 години

И да си оправите прага за регистрация по ДДС

5

НАП убива

преди 3 години

Те искат да ограбят бизнеса чрез техния безполезен софтуер.

4

това

преди 3 години

това е за да налеят още пари в тия изедници програмистите.програмистите са много силна мафия и имат много дебели връзки в правителството - 20хил души са и се събират на тайни сбирки много често .

3

Елемаг

преди 3 години

Добихте и малкия бизнес с оная глпост Н-18 наредба милиони заминаха за апарати,че сега а е електронно.През 2 гоини точите бизнеса,буквално точите за простотии.Спрете се бе.В Америка са още с касите с ръчката на някои бензиностанции.

2

Хахаха

преди 3 години

Кога ще натиснат адвокатите да отчитат приходите си, чрез касови апарати и/или с банкови сметки. Крият данъци, като бесни!

1

Stoyanov

преди 3 години

Бизнеса??? Какво имате в предвид бизнеса, кой представлява бизнеса? Бизнеса е на нашите фирми нали?Какво и кой представлява бизнеса в БГ?