11

Анонимен

преди 3 години

До Много мрънкатеНе през април, през май или юни.

10

Анонимен

преди 3 години

Нека да вали още сняг! Честит Васильовден!

9

Анонимен

преди 3 години

Честита Нова Гражданска 2021 Година! С пожелания за здраве, успехи и благополучие за г - н Министър Председател Бойко Борисов и семейство му, за г-н Български Президент Румен Радев и семейство му, за лидерката на БСП г-жа Корнелия Нинова, за кмета на София г- жа Йорданка Фандъкова, за лидера на ПП Атака г- н Волен Сидеров и семейство му. С пожелания за здраве и благополучие и за целия български народ. А тази новина е много хубава!

8

Много мрънкате

преди 3 години

В Русия първите снегове обикновено падат в края на Септември когато ние още се разхождаме по къси ръкави и ходим на плаж. А пролетта идва чак през Април. Снеговете през зимата достигат дебелина над 2 метра.

7

Анонимен

преди 3 години

До 5 и 6Снегът покрива всички недъзи причинени от хората. Е да, за кратко, но е красиво. Целият ми рид и аз винаги сме живяли на морето. Баба ми е разказвала за снегове закриващи прозорците на къщите и хората ходили в тунели прокопани от тях. И се радвали, защото са знаели, че ще има добра реколта през лятото. А аз голям сняг не съм виждал на родното си място

6

До 4

преди 3 години

Хич не сте прецакани ! :)Положителните страни на снега са единствено визуалната красота.От там нататък започват проблемите.... ХахаРини,стържи,чисти.Вечно мокри крака,вечно сушене,вечно нямане място за паркиране .Вечно вдървено ходене и хлъзгане...И още...и още...:)

5

До 4

преди 3 години

Аз пък благородно ви завиждам за моренцето !!! :)

4

Анонимен

преди 3 години

Блазе им за снега. Ние по морето сме прецакани трета поредна зима.

3

Анонимен

преди 3 години

До StrikerМрън, мрън! Всичко е обработени и нормално за зимни условия. Пак намерихте за какво да плюете. Зайо с шапка, без шапка все не е угодно.

2

Анонимен

преди 3 години

Чипират ни ! Убиха ни със снежна покривка ! ХААРП !Рептилоеврейските масони заедно с Бил Гейтс видяха,че ги разгадахме и не им мина номера с ваксините и сега ни кастрират чрез природата !.Събуди се,народе !ГЕРБ оставка !Съд,затвор !

1

Striker

преди 3 години

Лелее, зимата има сняг!? Ееегасиии! И е студено!? Е, съсипаха я тая държава!