51

Хо хо хо

преди 3 години

"Съобщи Вашингтон пост"... Защо направо не цитирате Информиран.нет., или пик ? )))

50

бивш член

преди 3 години

Относно Джулиани, още като го видях във филма с оная наточена к.и.ф.л.а. от Бургас, където Саша Коен му спретна номер, и той си бъркаше в гащите, стария развратник, беше ясно, че е изпята песен. Просто Тръмп още миналата година трябваше да му дръпне шалтера

49

бивш член

преди 3 години

уточнявам само, че съм написал изрусен т.и.к.в.е.н.и.к . нещо, което не знам защо днесбг го тълкува като обида, може би заради Бойко ама то аман от цензура в тази България

48

бивш член

преди 3 години

Да ти кажа не знам кой е на хранилка, но като отворя ДИР-а и Днес.бг помията е главно срещу Байдън и тече нон стоп възхвала на Тръмп. Та ми е интересно тези в България на чия хранилка са та само да го хвалят този изрусен ***

47

мдаа

преди 3 години

нао патока Доналд всички са му виновни

46

?

преди 3 години

А Тръмп къде е? Той няма причини да се крие - докато много хора имат причина да не му дават да се покаже и изкаже?Та къде е? От 6ти Януари никой не го е виждал...

45

ТИПИЧНО

преди 3 години

ЗА НАРЦИСА ТРЪМП. ВСИЧКИ ДРУГИ СА ВИНОВНИ. САМО ТОЙ - НЕ. ТРЪМП Е ПСИХИАТРИЧЕН СЛУЧАЙ. ТАКА Е. НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ, А МИСЛЕТЕ С АДЕКВАТНА СЕБЕОЦЕНКА. ГОРДОСТТА ВОДИ ДО ТОВА.

44

varg

преди 3 години

Нека сега на тая малката някои *** й напълно задният двор с човечета,Амин.

43

Анонимен

преди 3 години

Нашите "демократи", на хранилка на с*р ос по цял ден изливат помия срещу Тръмп, но по-добър президент в САЩ са нямали последните години. Помним ненормалния кикот на Хилари при смъртта на Садам, Бин Ладен и др., изпълненията в на Клинтън и Буш...

42

Анонимен

преди 3 години

Бай бай ляв ***

41

Анонимен

преди 3 години

Демократите не оставиха ден спокоен на Тръмп и изливаха злобата си непрекъснато. Той беше обругаван денонощно от вестници, телевизии, сайтове и какво ли не.

40

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че Тръмп не започна нито една война, нито цветни революции. Цялото му внимание беше насочено към намаляване на безработицата и проблемите в САЩ.

39

Истината

преди 3 години

Ако съдим по делата му, Тръмп е най-добрият президент за Щатите и световния мир, който е съществувал поне от 70-80 години насам ! В личен план е екстравагантен особняк, но това е съвсем друг въпрос.

38

MGS

преди 3 години

До Анонимен 29 Всъщност интересното е, че не държавата, а частни платформи го спират, губейки пари от банери и реклами около неговите "популярни" постове. Той избра Туитър за своя платформа и въпреки че нарушаваше многократно правилата им за езика на омразата, те решиха да го оставят. Спряха го едва, когато насъсканата от него тълпа мина границата.В една хипотетична ситуация, в която той играе massive mutpilayer game (WoW) дали админите нямаше да го изхвърлят веднага за същото.

37

Анонимен

преди 3 години

Нова порцийка пумия от "демократичните" медии срещу Тръмп. Започва се от рано сутрин до късно вечер, плюе се безобразно и най-често с изфабрикувани новини, повтаря на хиляда пъти една лъжа ставала истина, така твърдели един хора от третият райх.Като гледам има много цвилещи от възторг.

36

Анонимен

преди 3 години

То не му остана време... измислете някоя друга сензация.

35

Изводите:

преди 3 години

Американската политическа система е толкова зла, че ако не убива невинни държави се самоотравя отвътре.Толкова токсична система, друга няма на планетата.

34

Анонимен

преди 3 години

Американофилите - защо непрекъснато вмъквате Путин в тая история?Наистина ли искате да му вмените заслугата за тази грандозен американски спектакъл?Според мен всичко си е 100% made in usa.

33

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е велик, не защото е особено способен, а защото се опълчи на либерастите.

32

Анонимен

преди 3 години

До Тялото"Винаги някой друг му е виновен." - Досущ като наш БойкоДа не са от една западна политическа школа?