11

Анонимен

преди 3 години

Докато намеря очилата прочетох :" В язовирите има вода поне за една централа , а в някои - за три ."Добре , че намерих очилата , щото се притесних - четвъртия , петия и т.н. назначени наши хора да умират от глад ли ?

10

Е?

преди 3 години

Много е съмнителна работата с тича ! За цонево нито дума,тоя очилатко пак ни прави на канарчета! Във Варна валя 48 часа без да спре , а на тича явно Моисей е разтворил облака ....ха ха

9

Нищо ново

преди 3 години

"В язовирите има вода поне за година, в някои дори за три"Как ми напомня един лозунг от времето на ТКЗС: "Във всяка къща го//едо, а някъде и две".

8

Анонимен

преди 3 години

"Според справка от 12-ти януари, общият обем в язовир Копринка е 63 милиона кубични метра вода, което е 44,3% от общия му обем от 142 милиона кубика."Значи представете си - изпуснаха "Копринка" за да напълни "Жребчево". "Копринка" падна от 65% пълен до 10%. "Жребчево" падна от 12% на... 9%. Ревизоро вика "нема страшно, тоа Язовир се пълни два пъти за 1 месец". Реките пресъхнаха. Сега дойде порой, хората се издавиха, "Копринка" не може да се върне на 65%... хахахахах. Капацитет!

7

Джо

преди 3 години

Все едно това корумпе ги е напълнил, че се дуе кат пуяк!

6

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Споко! Може и да е за година, но възобновяемите източници на енергия известни и като ВЕЦ, собственост на близките до властта, роднини и приятели на Методиев Борисов и присъдружната му ДПС, само за месец ще източат всичко. Далавера е това!

5

Смешка

преди 3 години

Има ако "наши" хора не я източат, както ставаше до сега!Каква е гаранцията, че пак няма да стане така?

4

Анонимен

преди 3 години

тая кифла дето говори по телефона за кво ни е/

3

Анонимен

преди 3 години

Държавата на крайностите!

2

тТт

преди 3 години

Глупости! Ако няма сняг в планините до април-май, чакай ти вода в язовирите през август-септември.

1

Частен ВЕЦ

преди 3 години

Давай да източваме....