13

Хм...

преди 3 години

Да, гледах я по телевизията. Бъкана със силикон, хиалурон, филъри. Експерти предупредиха, че ваксината на "Модерна" и филърите нещо не си пасват. Ама нищо де, какво е за тях още едно "боц".

12

Анонимен

преди 3 години

Тая с силикона цял ден е дават по нова )

11

Анонимен

преди 3 години

Сега се оказа, че не е сестра, а санитарка. Ама нищо де.

10

BOSS

преди 3 години

Защо винаги снимките са от далечен план ? Нещо много съмнително!Всичко е поредната манипулация и лъжа !

9

Анонимен

преди 3 години

да дааааааа така правят снимките че да не се вижда бият ли я тая инжекция или не ! ПОРЕДНИЯ ТЕАТЪР !!!!!!!!!!!!!!!!

8

дано да й се размине

преди 3 години

Тъкмо догледах видео в тубата за американска мед сестра, която е с непрестанни конвулсии, откакто я ваксинирали с Модерна. Пишете Shawn Skelton. Ужасяваща гледка!

7

Бау

преди 3 години

Прави впечатление, че медиците яростно се нахвърлиха на Модерна! Работата е ясна! Тези, които показват как ги бучат в пряк ефир трябва да получат по 10 000 долара на инджекция за рекламата! Ако е министър или НОЩ - 1 милион!

6

Нималс

преди 3 години

Искам тази със синята рокля и аз да я ваксинирам с кожената спринцовка !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Да се награди от Партията с орден Георги Димитров.Какво цели това инфо. Всеки ваксиниран ли ще се обявява поименно? Толкова ли са малко?

4

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА Е ВАКСИНА САМО ЗА РЕКЛАМА!!!!!ИМА ЗАЯВЕНИ ОБЩО 10 ХИЛЯДИ ДОЗИ------------ОТ ВАСКИНАТА НА ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХ ИМА ЗАЯВЕНИ 10 МИЛИОНА БРОЯ ДОЗИ!---------------С ВАКСИНАТА НА МОДЕРНА ЩЕ БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ ОБЩО 0.1% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЕРОЯТНО ЗА ЦЯЛАТА 2021-ВА ГОДИНА АКО ВАКСИНИРАТ И ТОЛКОВА!

3

Анонимен

преди 3 години

Пак не разбрах кой ваксинират, всички лекари или само тези на първа линия? Със сигурност възрастните и хората с хронични заболявания са по-застрашени от лош край от лекарите които не са на първа линия.

2

Анонимен

преди 3 години

Аз само на руска кола се качвам и само руска ваксина ще си сложа. Да живее Путин.

1

ГОСТ

преди 3 години

Колегите ви от BLITZ пишат, че е боцната:)))))))))))Последно какво е станало с жената боцната ли е или ваксинирана...хахахаха