27

Чрез тях

преди 3 години

Тези платформи може и да са частни...,но предлагат обществени услуги и не е редно да си правят каквото искат. Ако наистина няма регулиращ закон или антитръстов закон значи тия са се кач Все едно М-тел да ми спре телефона защото видине ли водя политнекоректни разговори. Или ЧЕС да ми спре тока защото пиша на компютъра нелицеприятни за тях неща. И защо тия *** не спрат платформите си в Уганда,Сев.Корея,Китай,Русия,ислямският свят? Че то световният тероризъм комуникира чрез тях!

26

Анонимен

преди 3 години

USA zatyna v blatoto na faschizma qvno vyrvqt 100 godini nazad ot sveta ima da stigat es i aziq

25

Gazomijnik

преди 3 години

E tozi

24

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ИМПИЙЧМЪНТЪТ НА ТРЪМП ГО РАЗБРАХМЕ......КОГА ЩЕ Е ИМПИЙЧМЪНТЪТ НА НАШИЯ ПОДСТРЕКАТЕЛ И ПОДБУДИТЕЛ КЪМ МЕТЕЖ ????

23

Кико

преди 3 години

Според теб, трябва да го потупат по гърба и да му кажат да внимава, вече е голям! Психически не уравновесен (по някакъв случайност) човек застана начело на САЩ!

22

Анонимен

преди 3 години

Този Иво Иванов голям фен беше на САЩ,сега май друга песен запява,почват да му се изясняват нещата

21

Отговора:

преди 3 години

До Анонимен"И какво постигна Тръмп?"Постави първа копка - нарече медиите със истинското им име "Fake News".Да не е малко? - в условията на информационен ГУЛАГ.

20

Анонимен

преди 3 години

Всички които не повтарят нашите лъжи, манипулации, фалшификации и всички другиизгъзации ще бъдат тотално блокирани - В ИМЕТО НА "ДЕМОКРАЦИЯТЯ".откъс от наръчника на левия либерал-демократ

19

Анонимен

преди 3 години

Който и да е на власт в САЩ едно си остава константа - за тях Европа е васал , който трябва да изпълнява техните политики Германия едва и се опъва , а какво остава за страни от които нищо не зависи Изнудват Берлин и други страни да строят терминали за втечнен газ. Разбира се за американски такъв Според САЩ това е диверсификацията , ако може на 100 % да се замени руския газ с американски . Сащ са един хулиган ,рекетьор - нищо повече

18

и още

преди 3 години

До тъй тъй 11 Измисли цирка с Гуайдо и наложи зверски санкции на Внецуела , дори не се посвени да им забрани достъпа до златните им резерви , които им трябваха да купуват лекарства и храни .Тормоз над Европа , заради СП2 . Заплахи , извиване на ръце , за да купуваме скъп и екологично по-вреден американски втечнен газ .Санкции заради Еърбъс на ЕСИкономическа война с Китай И други злини Като цяло - американските политици са зло за останалия свят , независимо от партиийната им принадлежност

17

Анонимен

преди 3 години

До тъй тъй 11Тръмп може да не започна нова физическа война , ама политиката му беше непрекъснато да засилва напрежението в света Премести столицата на Израел , гръмна иранския генерал . На иранците не им се започваше нова война и затова отговориха символично . Излезе САЩ от всякакви договорености и организации , в това число - ядрената сделка с Иран Непрекъснати икономически санкции на компании и страни , които не слугуват на САЩ и не си предават ресурсите

16

Анонимен

преди 3 години

В САЩ има диктатура на олигархиата.

15

Анонимен

преди 3 години

Време беше.Минаха 77г от американските бомбандировки.Сега ако не слушаме и не допуснем американски бази във Варна срещу Русия-спукана ни е работата.От друга страна не можем да разчитаме на милост от руснаците при такава обстановка...мани,мани.И така и онака-все на опъка.

14

Анонимен

преди 3 години

Още на 21 републиканците започват процедурата за отстраняването на Байдън.

13

Анонимен

преди 3 години

Бай Дън наДЪНи канчето на фашагите Тръмперасти.

12

Анонимен

преди 3 години

Бай Дън се издъни.

11

тъй тъй

преди 3 години

До БауИ от какво "изстрадаха" краварите!?Че затвори мексиканската граница,и гигантския бизнес с наркотици увисна?Или че не даде нито една поръчка на ВПК,и ония също освирепяха от глад?Или че не започна нито една война!?Ако си *** нещата са ясни!Но ако не си,значи си много зле!Нищо лично,да си жив и здрав!

10

Анонимен

преди 3 години

САЩ упорито се движат към фашизъм и друго мнение, освен това на управляващите не се допуска, а ако го има човека се репресира в прекия и преносния смисъл. Който не вярва да чуе големия материал във Фокс Нюз от 12.01.2021г. на Тикер Карлсон как големият бизнес , големите ИТ компании и демократите се обединяват, за да пресекат всякакво инакомислие в САЩ.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"обяви война на собствения си американски народ."Ти си истински патриот от "демократите". Защо не се преместиш зад окена и да се вънуваш на място?

8

Анонимен

преди 3 години

И какво постигна Тръмп? Нажежи обстановката, подклаждаше разединение, противопоставяне. Остана само да драсне клечката и да стане президента който обяви война на собствения си американски народ.