17

Анонимен

преди 3 години

Няма да лъжеш еййй,Финландия страна с около 1.5 милиона население по малко от България до вчера има 24000 ваксинирани което прави 4 на хиляда лица или двойно повече от нас!

16

Оптимист

преди 3 години

По зле не може казал песимистът. Може, може казал оптимистът. Това изкаване на това ми прилича.

15

Мислеща

преди 3 години

"От ваксината на "Пфайзер" вече ще може да се ползват 6 дози от един флакон, при 5 досега. Понеже нас скептиците ни обвиняват, че не вярваме в науката, то може ли да ми обясни някой учЕн, как така от 5 дози стават 6. Нали "научните" изпитания са правени при 5 дози и на база на тях е е получено УСЛОВНО разрешение за използване на ваксината. Чета , че можело втората доза да я сложат и след 21-я ден. То тогава, ако ще ти бият за ваксина колкото и да е когато и да е , каква наука е това?!!

14

Анонимен

преди 3 години

Правителството е видяло че масово се хвалите , че няма да се ваксинирате - тогава защо да поръчват всички ваксини на веднъж.

13

Бау

преди 3 години

Катранджиев! Чехия е на последно място по брой ваксинирани в Европа! Вие сте веднага пред тях! Ако искате населението да се ваксинира максимално, ето алгоритъм за главочи като теп, Кунчо и Боко - Първо се ваксинират електоратите на актуалната управляваща коалиция, понеже си подкрепят властта! След това властта се дава уж чрез избори на следващите и така техните привърженици ще се саможертват от солидарност! И така, до заветните %!

12

гост

преди 3 години

А за мен кога ще има ваксина? нито съм доктор, нито съм в старчески дом ...

11

Батко

преди 3 години

Този алкохолик и компания трябва да са в затвора и са не излязат от там дълги години! Гнусни манипулатори!

10

Qwerty

преди 3 години

Кантарджийка, Нидерландия започна с ваксинацията миналата сряда. До днес това са само 7 дена и вече са колкото нас.

9

Нищо ново

преди 3 години

До Атанас Велмазов: Дежурният поздравляващ. Да не би да си на гербаджийска служба и така да си заработваш заплатата?

8

Анонимен

преди 3 години

Верният отговор е, че решението колко ваксини да поръча България е взето не в Брюксел, а в София. А българските власти са поръчали около една трета от ваксините, които са се полагали на държавата.Колкото и тъжно да звучи са прежалили една доста голяма част от населението.Който оцелее, оцелее.To be continued....

7

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Кантарджиев ! Бъдете здрав и блгословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

6

Анонимен

преди 3 години

*** си Кантарджиев. Марш на кантара в ТКЗС-то......

5

Анонимен

преди 3 години

А колко поръчахте? 1/3 от това на което имахме право от договорените от ЕС.

4

Тикволандия

преди 3 години

Радваш се, така ли? И защо не кажеш колко сме поставили. За месец от получаването на първите ваксини имаме по-малко от 15000 ваксинирани, и то повечето по веднъж. Ако продължаваме със същото темпо за колко време ще ваксинираме половината от населението в България ,примерно 2 500 000 (да предположим, че другите не искат).Сметката е проста: 2500000 делено на 15000 дава 167 месеца, което е 13 години.Да се радваме или да се смеем?

3

Анонимен

преди 3 години

Само едно питам,защо на 22 септември (за жалост тогава съм роден) честваме независимостта на България,след като всичко у нас се командва от Брюксел и разни трансджендъри?

2

сравними :)

преди 3 години

Сравними сме с тях по това, че и ние имаме по два крака :) Тези държави няма и правнуците Ви да ги стигнат, господине.. Ако изобщо останат да живеят в България.

1

Анонимен

преди 3 години

Айде почна се! Първа ваксинационна помийка, остават още 29 да напишете до края на деня.