23

Абе

преди 3 години

Този с мустака много лъже. Предрече сняг за Коледа, ама нищо не валя.

22

Mitaka

преди 3 години

С промените в климата явно ще често има дълги периоди на суша след тях потоп и после пак дълга суша.Трябва да се види къде и как да се правят още язовири и съществуващите да се разширяват за да се събере повече вода за дългите суши.И повече тръбопроводи за да може да се докара вода на тези, които нямат от тези, които ги е удавило от дъжд.И залесяване за да се задържа влагата.

21

Икономист

преди 3 години

Друго си е тикаже професор, че през юли и август в България ще има обилни снеговалежи. Прогнозиращите времето са като финансовите експерти, които прогнозират кога България ще влезе в Еврозоната. Според мен ще е след 2 години или 2 г. и една втора ! Честито на финасисти като Димитър Радев, Милен Велчев, Кирил Ананиев и останалите знайни и незнайни !

20

Климато-граф

преди 3 години

Май България влиза в суб-тропиците вече. Иначе глобално затопляне "няма".

19

Анонимен

преди 3 години

Зимата в София е една,в природата,полето и Балкана друга! А и лятото също!

18

До 14

преди 3 години

Знам това което работя ! И интернет ми помага,а не философствам в него ,чедо явно невръстно!Интернет е създаден от умни хора с добра цел,но попаднал в ръцете на примитивни люде ,става както стана с ,,мирният атом"!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До метроологОтиди го кажи това на хората в Родопите.Нямало зима, аре ве, ти ша кажеш че няма.

16

Антифен на системата

преди 3 години

Moderate=умерен.Моля,пояснявайте,когато предавате думите на интервюирания.Иначе модерна пролет и модерно начало на лятото звучат безсмислено.

15

Анонимен

преди 3 години

"Валежи ще има след седмица, ако въобще дойдат"Егaти прогнозата.... - ще вали, ама не се знае дали ще дойдат дъждовни облаци хахаххахаа

14

Анонимен

преди 3 години

До съвременикА ти кво знаеш?

13

съвременик

преди 3 години

НОВАТА РЕАЛНОСТ Е ИНТЕРНЕТ и ЧИЧКО ГУГЪЛ!Полуинформирани и полуграмотни хора знаят всичко-от генно инженерство и кибернетика до политика и от ядрена физика до здравеопазване и спорт!!!И най ,,реалното" е че 95%от ,,разбирачите" са пубери и юнаци до 30 годин с претенции и говорещи като последна инстанция .Плямпат хлапаците щуротии следствие на ,,голям жизнен опит"!

12

Анонимен

преди 3 години

Глупости! Преди дърветата цъфтяха през април, сега цъфтят през март! Пролет почти няма и от ботушите скачаме в сандалите!

11

Анонимен

преди 3 години

Това изместване на сезоните го наблюдавам от десетилетия. Навремето ски сезонът започваше Ноември, но на 8-ми март го закривахме. Сега започва Януари, но го закриваме Май.

10

EL_PISTOLER0

преди 3 години

Добър ден!,Чак сега ли стигнахте до извода ,че сезоните се изместиха с месец и половина!

9

Анонимен

преди 3 години

Това е мотото на капитаУизма,да избием всички които мислят различно от стадото,на запад на хетеросексуалните им се оказват вече основни човешки права щото са непослушни и не са минали в лявото платно квато е модата!!

8

До 7

преди 3 години

Една поправка - с момента хора с екотично мислене са именно хората, непризнаващи агресивната либерална идеология, налагана с диктатура на малцинствата. Проседи какво се случва през последните 15 г. Та в щатите Байдън ще назначи блек супремасист.....

7

До Анонимен 5

преди 3 години

Типично, по комунистически - да избием всички различни, които мислят различно от стадото!

6

Факти

преди 3 години

Апелативният съд на перуанските провинции Чинча и Писко в южния регион Ика обяви Бил Гейтс, Джордж Сорос и Рокфелер за създатели на пандемията от коронавирус, включвайки ги в "доминиращите световни престъпни елити", съобщи в. "Перу 21".Съдебният състав направи такова изявление в едно от своите решения, копие от което беше публикувано на уебсайта на съда в понеделник.

5

Анонимен

преди 3 години

"Новата реалност"Казва се Новото нормално :]]На пролет ще цъфтят *** и либерали по стълбове и светофари.

4

метроолог

преди 3 години

Аз наблюдавам друго: Зима няма, лятото започва рязко, после следва дъждовен сезон ...