59

ОСТАВКА

преди 3 години

НА ХВЪРЧИЛОТО- ФИГУРАНТ , ОСТАВКА , СЪД И ЗАТВОР !!!

58

Анонимен

преди 3 години

За подтикване към бунт в България Радев има заслугата.Месеци наред метежниците блокираха кръстовища с палатки и шатри. По 5 човека на кръстовище с 8 палатки. След това на 2.09.2020г. при първото въстание сутринта в 10ч. щурмуваха полицаите пред новата сграда на НС. На обед под командата на ген. Шивиков струпаха бали слама и започнаха да палят полицаите.Къртиха павета и ги замерваха.Имаше ранени полицаи.Вечерта в 20ч. ултраси щурмуваха полицаите с бомби и тежки предмети. Имаше 108 ранени полицаи.

57

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

не на истанбулската конвенсия да на хетеро нормалноста

56

Американ

преди 3 години

наистина искат да обединят Америка...под тяхна диктатура.Следващите 4 години ще са "интерсени", както и изминалите 4.Байдън ще бъде impeached или ще умре, индонегърката ще упрявлава вместо него и ще е наистина "интересно"... Конфликта между джендърската част на ЕС и Източна Европа ще се засили.България ще продължи да се цинraлизиpa..

55

Анонимен

преди 3 години

До ББМоля те,спри да пропагандираш за президента лоши неща,Тръмп е бизнесмен,не е направил нищо лошо никому,гледаше си сделките и сделките в полза на американците, направи и много усилия да осигури повече работни места на американците,да върне производставата в страната си, и т.н.,неща полезни за обикновения американец,а не само на богаташите.не е провеждал войни и масови убийства

54

Майк Пенс

преди 3 години

Местя.Без мен усилията ви са кухи.

53

Активист на БСП

преди 3 години

С нетърпение очаквам Гражданската война в Краварника! Ама с нетърпение ! Да получат възмездие тия самодоволни за злините причинени на света !!!

52

Анонимен

преди 3 години

А нашия подстрекател Радев няма ли да го разпичнат?

51

Анонимен

преди 3 години

До ББТова не отрича факта,че си ***!*** си!Досега бях против ГЕРБ,но щом ти си срещу ГЕРБ,значи ГЕРБ е на прав път.

50

Анонимен

преди 3 години

До ББКажи ми,след като са сигурни в победата си,защо бързат да импийчмант Тръмп?Според мен ,защото знаят,че изборите са манипулирани и Тръмп е спечелил,но вече е решено да го махнат и инпийчмънта решава бързо нещата,за да няма разследване.

49

Анонимен

преди 3 години

Затова пък Бойко Б.ще се поучи от грешките на Теъмп и ще смачка комунистите.

48

ББ

преди 3 години

До Анонименбедно духом ***...е ще се понацапам,в САЩ Съдебната система е независима...и тръмпутин ви е излъгал,че ще накаже Президента Клинтън...бизнесмен...превратаджия...новият Бин Ладен,терорист, извършил престъпление срещу демокрацията в САЩ и ще бъде справедливо осъден...парите не са всичко...а Бог и ценностите му???

47

Анонимен

преди 3 години

Америка е отвъд океана, а днес е света Нина, честит имен ден на всички носещи това име.

46

Анонимен

преди 3 години

Взимайте пример от Тръмп, вижте как не се прави. Който не смачка враговете си, те мачкат него.На предните избори обеща съд и затвор за Клинтън, след изорите каза, че са добри хора?! Точно тези "добри хора" го праснаха сега.

45

Анонимен

преди 3 години

Идваш ти,психопат..И ти ще говориш за фашизъм.Виж си срамния пост със заплахи за убийство.Гангстер за демокрация си ти,*** на престъпниците.И със сигурност си платен,само това ти е в ума.

44

Балшооой Театр

преди 3 години

Покрай тези импийчмънти и "откраднати" гласове всички забравихме най-важното. Доналд Тръмп е бизнесмен.И много хитро си играе картите в момента.Не го мислете него.Той купува и продава от дете ... След като загуби изборите и стана ясно че няма да може да има продължение мандата му Предизборния щаб на Тръмп е изпратил стотици писма до симпатизанти на партията му . Единствената молба според западни медии е била за парична помощ за оспорване на резултатите по съдебен път. Събрал е милиони ....

43

Анонимен

преди 3 години

Театри

42

Анонимен

преди 3 години

ББ,ти си се напил и дрогирал и говориш вече нелепости?Кой ни плаща бе човек.И ние преди да си легнем драсваме по някои ред.Боже,колко мъка има по тоя святФашизмът идвал,ти гледаш много хистори сигурно.Там само филми за Хитлер дават и са те дрогирали.

41

Анонимен

преди 3 години

Червените жмунди цял живот има да плачат по вожда им Тръмпи.А най-новите новини от САЩ са, че Мелания наистина ще се разведе с него като вземе със себе си и децата.

40

Анонимен

преди 3 години

Може и да не Петко Георгиев,щом иска да се бие трябва да е Дайнов...Георгиев е страхлив.