12

Анонимен

преди 3 години

Къде са бе , къде отидоха за подпорна стена в алепу, или някой небостъргач в София или за турски поток къде достигнаха по точно.

11

дежавю

преди 3 години

Министър Борисов изчисли: 1,3 млрд. лв. стигнаха до бизнеса МИ.

10

Анонимен

преди 3 години

До Койчо ЗАЩО СЛЕД ИЗБОРИТЕ- КРАЖБИТЕ СЕ ДОКЛАДВАТ ВЕДНАГА И С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО СЕ ГОВОРИ, ИНАЧЕ Е ДУДНЕНЕ И КЛЕВЕТА, А КЛ.ЕВЕТНИЦИТЕ СЕ ОСЪЖДАТ

9

Койчо

преди 3 години

След изборите на ревизията ще видим.Да не са пак в чекмеджето

8

Анонимен

преди 3 години

info samo ot edin posoka...a kakvo kazvat ot drugata posoka?! ;-)...tova li e pluralizam 21 vek?!

7

Анонимен

преди 3 години

до моя бизнес никакви пари не стигнаха - щеше да има субсидия за МСП с оборот над 500К но накрая нищо не стана - дадоха ги на хотелиерите... заплатите се увеличиха на държавните служители с помощта на 5 милиарда дълг и 3 процента дефицит. Сега чакат инфлацията да заличи тези харчове за раздутия и без това щат - с други думи пълна НУЛА.

6

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До бизнеса на няколко роднински и приятелски фирми. Едната е колекторска, другата е пеевска и още две три... И пълни чекмеджета! ГЕРБ-ерски измамници!

5

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аз му вярвам - даже повече милиарди стигнаха до бизнеса, въпроса се тоя бизнес до коя партия е близък, и чия партийна каса пълни? Щото за едни има пари, а за други проверки от НАП, и акции от каскета. Ениччари долни.На колко хора гепихте или съсипахте бизнеса, колко хора оставихте на улицата, а мак се хвалите колко помагате.Поне си трайте крадци нагли...

4

Анонимен

преди 3 години

Алоу,министре,знаеш ли как ще ти се зарадва един пенсионер със 150 евро на месец,по-зле и от някоя африканска държава или работещия с 300 евро заплата,когато всички цени се закръглят нагоре?Айде омитайте се по-бързо,че вече не можем да ви дишаме.Наглеци!Само през декември сте похарчили 8 милиарда лева!!!Къде отидоха тези пари?

3

Анонимен

преди 3 години

Ще плащат 2 или 3 месеца айде до март ми после как ще я караме безработни и гладни тя икономиката едвам креташе сега умря напълно с барчета и молове икономика не се прави иска яко производство то и да го има няма къде да продаваш аз поне съм пътувал и бг стока в чужбина е рядкост и то голяма

2

Анонимен

преди 3 години

"Няма нужда от скептицизъм за въвеждането на еврото",каза министърът на икономиката.Да ,когато имаш пълни чекмеджета с евро,няма нужда от скептицизъм,но когато едва свързваш двата края и трябва да гледаш семейство,а цените на тока,водата,парното и всички стоки галопират,тогава не скептицизъм,ужас те обхваща.Ама на тия какво им пука?

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя с тея космърдаци под носа ... ужас, прилошава ми