32

Пенсионер

преди 3 години

Дончева и от космоса да разрешат да се гласува, пак няма да влезе в парламента.

31

Анонимен

преди 3 години

Дончева,харесвам те,но те вкарват в чужди филми,не ,не ни трябва гласуване по пощата!Това са дяволски капани,Да си гледат работата!

30

Анонимен

преди 3 години

Заглавието не излиза и в търсачката на сайта. Странно.

29

до Красимир Ангелов

преди 3 години

Заглавието на статията се вижда само когато се отвори. По вертикалата на стената в сайта се вижда само тапета на статията. Заглавието е изчезнало мистериозно.Това бъг ли е? До сега не се е случвало подобно нещо в Днес.БГ.

28

Не става

преди 3 години

Танче!Патента го продадоха на дядо Джо у Америчко!

27

Анонимен

преди 3 години

Дончева ли?Копейкин ли?Отровно трио +Манолова ли?Както и да им променят закона - няма да влязат.Радев се старае напразно да ги вкара.

26

Ми добре

преди 3 години

Може направо да си заявят брой столове в пленарната зала.

25

Анонимен

преди 3 години

Пощальона Радев се строява за последен път. Старото се уволнява, мини партийки реват.А кога ли ще дойде денят да се върнеш у дома, а кога ли ще дойде денят да те уволнят?Няма вече пощальона вечно да крещи,пощи равнис, пощи мирно, пощи остави!Няма вече консултациики, мрънкане и вето, има само мацки млади, гаджета безброй.И ето идва Пауър Пойнт програмата с презентация - уволнениеее!

24

Анонимен

преди 3 години

Ахахха. Вот по пощата в БГ?!?!? Те обират банкоматите на 10 метра от РПУ-то, как полицията ще пази писмата ?!

23

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли, Черепа затвори Лафка и сега ще прави всяка лафка поща? Тука е ключа за бараката. На всяка спирка Лафка и опашките ще са до средващата Лафка.Лафка до Лафка и така до Дубай. В Дубай ще броят гласувалите по пощата. След това с дубайски гълъб ще върнат флашките и протоколите.За западна България гласовете по пощата ще ги брои Вълка.

22

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябва президент. Още повече такъв като Радев- злобен ***:)))))))))

21

Идеалист

преди 3 години

Каква поща, вие наясно ли сте какво представляват днас нашите поши? Вървете и погледнете персонала. По-добре да направят явно гласуване. Нали видяхме какво стана в САЩ. Цели камиони с фалшиви бюлетини се изсипаха за Байдан. Герберите само това чакат и разбира се Цветав - Байданиста!

20

Анонимен

преди 3 години

По пощата ще откраднат гласовете на хората. Дори внуци могат да откраднат гласовете на роднините си под предтекста, че ще ги попълват правилно. Ще има много случаи на натиск върху служители. Работодатели могат да им висят над главата докато попълват бюлетините. Има много хора дължат пари на заложни къщи. От заложните къщи могат да им опрощават дългове и да изкупуват гласовете. Това е един порочен кръг. Гласуване по пощата е пълен абсурд. Искат го хора, които на избори с комисии няма да успеят.

19

Гласуването...

преди 3 години

...и сега разбирате ли защо някои СИЛИ го желаят това??? Прозрачно е!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

фигуранта удари дъното, НО продължава да копае надолу!!!!!!!!

17

Гласуването

преди 3 години

...по пощата означава, че не предаваш гласа си на комисия, съставена от представители на РАЗЛИЧНИ партии, плюс наблюдатели, плюс застъптици, плюс международни наблюдатели, а си предаваш гласа на НЕИЗВЕСТНИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ЧАСТНА ФИРМА, КАКВАТО СА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЩИ. ВДЯВАТЕ ЛИ СЕГА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ТАМ??????

16

Анонимен

преди 3 години

Ясно! Ще изляза на площада и ще гласувам да видят всички! То същото и по пощата!

15

Анонимен

преди 3 години

България е унитарна парламентарна република. Когато България стане федерална извънпарламентарна република - могат да искат.Сега да си налягат па.рц.алите и да работят за развитие на партийките си! Защото едно е да искаш, друго е да можеш, съвсем различно е да го изпълниш.В момента са като деца, които искат от Дядо Коледа подаръци. В случая Дядо Коледа е Радев. Но той може да е влезнал през комина в политиката и сега търси вратата за изход. Доникъде няма да я докарат. Всяко чудо за 3 дни.

14

О хо хо

преди 3 години

Емиии, това е най- лесно за манипулиране. Вие да не искате честност??? О хо хо!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Извънпарламентарни партии могат да искат само когато са избрани законно на избори и се настанят в НС.В НС се решава с гласуване.То не може така един искал едно,друг искал второ, трети искал трето. Някакви организации с по една талига хора няма как да решават какво ще се случва в България за даден период от време. Нека се напънат и да си съберат достатъчно гласове,и да влезнат в НС, та да предлагат в Комисиите, и да правят проекто закони! Ако продължават да искат ще настанат анархия и безредици.