19

Др. Акула

преди 3 години

Това как се връзва с днешната рекламна дописка от сутринта, където професор Ива казва, че "Паралелно, това вече е доказано с клетъчен имунитет, че седмица след втората доза вече е достигнат максимумът и човекът е напълно защитен"?Професор Ива май се... ос*а?

18

Др. Акула

преди 3 години

От няколко месеца го пиша... "ваксините" са противогрипни, само че, този път, с по-агресивен маркетинг. И какво още? ЕЖЕГОДНИ. И какво още? ЕНДЕМИЧЕН е отдавна - от лятото на миналата година - защото е разпространен навсякъде, без изглед да изчезне. Сложете си сега грипната ваксина, която "намаляват тежестта на заболяването", всъщност я изпитваш като леко преболедуване, и има риск от неконтролируеми тремори, парализа на част от лицето, и смърт - това са вече мноократно проявили се ефекти.

17

Анонимен

преди 3 години

Ние очаквахме Монте Карло симулации и молекулна динамика на protein docking на "спайковете" на Ковид 19 и АСЕ 2 рецепторите, а то какво било!

16

SS

преди 3 години

До 15. Не е задължително винаги да има летален край ! Важното е че всява страх,паника,натоварва здравните системи,срива бизнеси и т.н.Да го знаеш от мене ц.а р.в.у.л.а Щото ако ми го кажеш насаме ще ти набия канчето.

15

SS

преди 3 години

До 15. Не е задължително винаги да има летален край ! Важното е че всява страх,паника,натоварва здравните системи,срива бизнеси и т.н.Да го знаеш от мене ц.а р.у.л.а. Щото ако ми го кажеш насаме ще ти набия канчето.

14

До СС

преди 3 години

Ако беше био оръжие щеше да води до летален край момемтално, бе царвул

13

Анонимен

преди 3 години

Такава прогноза всеки студент втори курс може да напише.

12

Анонимен

преди 3 години

Тия учени пак се объркаха ,не 10 а 20 г ще го има )гадове

11

SS

преди 3 години

Ще ви направя прогноза за следващите 2-3год.Вируса няма да изчезне,защото е разработен да мутира. За мен това е биологично оръжие.Ще се появят нови вируси.Съчетани с идващата финансова криза и пандемия ще докарат икономиката до колапс.Накрая всичко ще се срине.Дано не съм прав.

10

Анонимен

преди 3 години

Само Бог ще се разправя с вас сатани!

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АМАН ОТ УЧЕНИ

8

Анонимен

преди 3 години

Какви 10 години, какви 5 лева.... Стига глупости. Когато тази изфабрикувана криза с коноравируса си изпълни целите, тогава изведнъж всички ще престанат да говорят за него, медиийте и политиците ще млъкнат и той ще "изчезне" за по-малко от ден....

7

Ямболски цървул

преди 3 години

Да си развият прогнозите за 10 годишен черен

6

ГосТ

преди 3 години

Кой препоръчва на преболедували да се ваксинират, М ? Кой ?

5

Ха ха ха

преди 3 години

То ако имаше толкова траен имунитет - нямаше да препоръчват и на преболедували да се ваксинират. Или едните учени не четат и не знаят какво казват другите учени...? Едно мислят, но друго става!!!

4

защо

преди 3 години

"...американски учени са направили прогноза за развитието на COVID-19 за следващото десетилетие."Тези явво не са слушали Баце.

3

ГосТ

преди 3 години

А, браво на Днес бг. !

2

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости както винаги... ех тези "учени" кои са тия "учени" защо не дадът на всеки "учен" спциализиацията, практиката и опита... заман "учени" по мисирските пропагандни телевизи облъчват с глупости...

1

Анонимен

преди 3 години

Просто е "пак ще се срещнем след десет години" както е песента на ФСБ па белким тогава се разбере.