23

Ми добре

преди 3 години

Такива глупости, уви, четеме всеки ден. Това сами ли си го измисляне или изкуствен интелект ви го генерира?

22

Професионалист

преди 3 години

За какъв обединител говорите,президентът просто иска да вкара в затвора наглите мутри,които окрадоха народа. Как може да се обединява с крадци,напротив, тай се разграничава от Бай-*** и сие.

21

Който

преди 3 години

ДПС са доказан вампир. И най-научните,и най-симислените послания да отправят....файда Йок! Който се е допрял до ДПС - изгорял е!

20

Анонимен

преди 3 години

Този човек, е единственият президент от ЕС, който се ангажира да води някаква политика срещу властта в собствената си държава.. Въпреки, че по закон трябва да е аполитичен, независимо от личното си мнение.Ако е станал президент, за да прави революции то това е наказуемо по Конституция.Президент означава обединител и помирител.Ако е искал да се занимава с политика да си беше основал партия.

19

Анонимен

преди 3 години

Ако още не сте разбрали тук олигархията си е купила ГЕРБ, БСП, ДПС и всичко което стигне до парламента. В България парите правят политиката, а политиката им връща парите, за това народът е беден и на последно място по всичко.

18

Анонимен

преди 3 години

Основната опозиция на ГЕРП е народът .

17

Анонимен

преди 3 години

До 2Така е, Бойко управлява като Юлий Цезар!Да си премиер и да те извикат в парламента да даваш отчет и да не се ПОДЧИНИШ е все едно мене шефа ми на работа да ме извика в кабинета, а аз да му кажа: "Бе я си гледай работата!"

16

Анонимен

преди 3 години

Предлагам на другарката Цветанка Андреева публично да си скъса дипломата, удостоверението, бележката, или какъвто там документ има за "политолог"!Защото не познава (Или не признава?) основополагащи принципи на демократичното управление!Опозицията Е в парламента.Добра или лоша е друга бира.

15

Браво

преди 3 години

ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ !

14

Койчо

преди 3 години

Как ще бориш властта като са завладели съд прокоратура и полиция.

13

Анонимен

преди 3 години

Радеф опозиция?!А бе стига сте му вдигали акциите на Метежника!Той търси диктатура под давлението на Мисква!

12

Хи хи

преди 3 години

Когато 80 процента от избирателите са дебели няма как ГЕРБ да не спечели пак.

11

BG-Гражданин

преди 3 години

Властта в една Парламентарна република най-общо казано е в ръцете на Държавата и Нейните институции, а Президента по Конституция олицетворява единството на нацията ... Що за президент е този който е опозиция на собствената си държава ... ??? ... Радев встъпи в длъжност с обещание да се бори за отпадане санкциите с/у раССия, а първото му изявление беше че ще сИмулира /вместо сТимулира/ европейското развитие на България ... После отправи закана към законнто правителство, че му остава 1 седмица ...

10

До 7

преди 3 години

А ти голобради какво същество си?Май тиквата си ти ,недорасла!!

9

Анонинен

преди 3 години

Каква опозиция, какви пет лева? Червените жалки твари са зациклили 10 години и мислят че с плюене и компромати ще съборят Бойко. Само като се покажат тия дето искат да управляват, веднага ми се драйфа и гласувам за ГЕРБ.

8

До Даскала

преди 3 години

Даскале при Виденов,кой управляваше? А при Симеон ,Доган и тройната коалиция? А още по рано при Луканов/даже си го гръмнаха/За Попов и Беров да не говорим!...Явно не си даскал,а още си ученик!

7

Анонимен

преди 3 години

Фигурант кукла, и другите са Плешунгер, Мая Общата и разни такива смешни индивиди. Другари, Бойко пак ще ви гази яко, мажете се с вазелин :))))))

6

Анонимен

преди 3 години

Хаха Радеф бил опозиция, Радеф е злобната жена на Нинова и също толкова куха като нея.

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До БЪЛГАРИНТака лии,аууу,колко...интересно и...имуууционално!

4

Даскала

преди 3 години

Проблема е , че управлява мафия , а не кой е опозиция! При мафиотско управление опозиция са всички!