73

Анонимен

преди 3 години

А ДЪ СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЧЕ БАБИЧКАТА ЗАСПА....Заранка па ш'си приказваме додека ни не подгонът.Лека и дъ сънувъш голи каки! И НС по редове!

72

Анонимен

преди 3 години

Еш па тиъ...

71

отнеМ

преди 3 години

До Менто..Привет!..Драго ми е да се видя отново тук..Поласкан съм!..Нема майтап!..А и са ти точни коментарите,така че:-"давай смело!"..

70

Циганска работа

преди 3 години

Не ни занимавайте

69

ПроСоТо

преди 3 години

До Защо?знаеш отговора:-Това племе осигурява няколкостотин хиляди гласа на "Шайката"..а тя като "майка" се грижи за тях..Плюс това ВЪНШНИ "фактори" са й дали инсктрукции как да се отнася с тях.

68

Детска игра

преди 3 години

стана трагедия.Ментално ограничени хора превръщат трагедията в ощепо-голяма.За етноса няма значение какво е станало,винаги се търсии намира дискриминация и се реагира по първобитен начин.Реакцията не еизненада,когато нямащ интелект,а само първични инстинкти,се намира някой,който за да покаже колко е важен,инспирира сблъсъци.В страната има съдебнасистема,тя е в правото си да търси виновни за извънредни ситуации и да налагавзтскание върху тях.Животинските инстинкти нямат място в обществото.

67

ПроСоТо

преди 3 години

"Рома бене" ..."на Фелини"..

66

Защо?

преди 3 години

С нашите данъци плащаме заплати на полицеи,които пазят една па-плач! Ами оставете ги да се изтрепят! Защ оплащаме данъци бе- полицаи да пазят едно дивашко племе?

65

Handel

преди 3 години

До Анонимен 69Ами още не са разбрали чии аргументи "струват" повече...

64

Едно мангале

преди 3 години

по-малко, голяма работа

63

Анонимен

преди 3 години

Слушах го тоя "открит отоплителен уред на дървени въглища" открито заплашва в ефира. Къде е прокуратурата

62

Анонимен

преди 3 години

Такива опити ще се множат. Особенно с лица от институциите. Крадливи монополни фирми, топлофикация, соф. Вода,енерго, чси, нап , тези крадливи трябва бързо да се преватизират след изборите.

61

гост

преди 3 години

Добре де, нали се снимаше главния от всяка паланка с коментари и съждения. сега защо инкогнито?

60

Анонимен

преди 3 години

Добре сериозно ли все още не можете да разберете дали раната е от огнестрелно оръжилие или пиратка? Колко дена минаха вече? Това е подигравка! Малко им е саморазправата, това е абсурд. А дали не е починало след скачане с парашут или може би ковид? Родната полиция ги пази. Защо изобщо има кордон около заподозрените, ако са случайни хора щяхте ли да ги пазите така? Едва ли.

59

Нане

преди 3 години

Да почива в мир детето!Но интересното в случая е друго!Какви са тия бойни арсенали по шведските маали... Ушевите изобщо наясно ли са, що става там или са заети само с ковид мерките?!

58

Анонимен

преди 3 години

За съжаление съда е в ръцете на обикновените хора, съд и присъди нямаме лесно се съдят само враговете на властта..

57

Анонимен

преди 3 години

Сложете и една трета версия че може с нож да е убито детето . Следователите ли са толкова ***, че не могат да разпознаят рана от огнестрелно оръжие, и от пиратка, или вие ни пробутвате такива версии ?

56

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Вие английски благородници ли очаквате да живеят на ограбената ни територия ?!Те живеят далече на Запад, а братовчеди на нашите роми - пакита са им работниците.

55

Краси

преди 3 години

Оставете "интегрираните"да се разберат помежду си сами!

54

Анонимен

преди 3 години

Виновните на съд.Защо е нямало патрулка.Защото висшата класа на *** са дупе и *** с местната полиция.