12

Анонимен

преди 3 години

Шарко не разбра ли, че в Европейския съюз има комунизъм?Който Шарко иска капитализъм и либертарианство - да отива в Африка, Индия или латинска Америка.На добър час, драги шарковци, иваннейковци и каролевци!

11

Анонимен

преди 3 години

Край на безплатната кастрация, оттук нататък ще си плащате.Клоун.

10

Анонимен

преди 3 години

По въпроса за Израел... Мисля, че ако продавам тениски на пазара - всички от семейството ще носят такива - и ще се хвалят наляво-надясно, колко удобни са, и колко скъпо са ги платили, пък сега, даже били на промоция.

9

факт

преди 3 години

Нееее, справедливо е да можеш да си купиш базуки, пищов, М 16 или /и АК 74 с патроните... Същото важи и за кокаин хероин хашиш марихуана и други такива забранени неща...Справедливо е да се екзекутира престъпник за тежки престъпления... Да гласувам на референдум за НАТО, ЕС, и тн. О, аз забравих, че живеем в България... тук няма такова нещо като справедливост...

8

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам колко лица ще бъдат ваксинирани до краят на годината,ама засега отново сме на опашката със само 0.22% на които е осигурена ваксина!

7

Анонимен

преди 3 години

Чакай те не бързайте с тоя живи ваксини ,ЕК са говорили с Русия ,ще вземат и руска ваксина вчера казаха новините по тв

6

Аркадиум

преди 3 години

Ами те специалистите казаха. Който плати повече, може да си купи ваксината по-рано. Ето в момента казаха за Израел, че искат да ваксинират по 175 хиляди дневно. Имат акъл, дали са повече пари за бройка ваксина и се ваксинират. Мислите ли, че евреите са глупави, че да се минат да дадат повече пари без да е необходимо?

5

Анонимен

преди 3 години

Браво за първи път да чуя някакво смислено мнение по въпроса! Защо наистина човек няма даже право да си купи???? Това ли е демокрацията? или свободния пазар? и въобще какво е това - някакъв медицински извратен псевдо социализъм...

4

Анонимен

преди 3 години

Най-справедливо е да ми позволят да продам моята. Платил съм си я - от данъците. Не я искам - нека по-нуждаещ се да я получи, а на мен да ми се върнат похабените от държавата пари за експериментална противогрипна ваксина.

3

Анонимен

преди 3 години

Хората безплатно не ги искат, тоя гений говори за плащане.

2

преди 3 години

Валерия, текстът ви е вътрешнопротив. Първо сте писала, че по думите на Шарков до края на годината ще има ваксини за 10 процента, а после сте писала, че по думите на Шарков, до края на годината ще са ваксинирани 20-30 процента...10-те процента се отнасят за ваксините на Бионтех и Модерна. Само от АстраЗенека чакаме в българия ваксини колкото тези от Бионтех и Модерна взети заедно... После идат Янсен и останалите.

1

Ко

преди 3 години

"Натиск"?За да има одобрение, трябва да има подадени документи...В момента в ЕМА има подадени документи за точно 3 ваксини, две вече са одобрени, третата скоро.