17

До 16

преди 3 години

Драмата е че Севина е свикнала на удобства и като няма ток изпада в амок. Иначе е заклет планинар, веган, природозащитник и т.н. Обаче истинска природа виждала само на картинка и като се сблъска челно с нея, започва голямото реване.

16

Анонимен

преди 3 години

Е как бе! Без ток не можеш да зареждаш талафона-джисиьема и не работи фейзбуката!

15

Анонимен

преди 3 години

Миналата година останах по същите причини в хижа във Врачанският Балкан и пак 3 дена. Не толкова, че не можеше да се слезе, но беше неразумно, защото пътят е много стръмен, а всичко се беше заринало със сняг, а на места лошо заледило.Само дето не разбирам за какво бедствие става дума в статията.Освен хижарите бяхме още 2 *** човека и стана жесток купон. Не разбирам къде е драмата, иначе ние голяма част от времето бяхме без ток, а за обхват в оная буря можеш само да мечтаеш!

14

Анонимен

преди 3 години

Глуповаците няма да свършат еййййй, чий дирят там посред зима да ги питам аз?????

13

същото се отнася за

преди 3 години

покорителите на хималайски 8 хилядници, всеки си казва "на мен това не може да ми се случи"

12

Анонимен

преди 3 години

Да хваща лопатата и да рине до вкъщи. Сега ние трябва да и плащаме да и разчистят пътя с машини,за да се прибере.

11

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Голямо бедствие, няма що - останали 2 дни без ток!В хижата има дърва за горене за 3 зими напред, ама те си искат интернет и Фейсбук, е обявяват бедствие, ако го нямат.

10

До Анонимен 9,

преди 3 години

"Севина Хаджийска е типичния градски "природолюбител", който си представя, че в горите и планините се гонят зайчета, летят пеперудки и всичко е една розова приказка."Аха. Особено през зимата, януари месец!Възрастни хора с детски акъл. Миналата година в Сталра планина по това време загинаха баща и син.Докога тия хора ще подценяват Балкана и природата?

9

Анонимен

преди 3 години

Истински планинар не би замъкнал деца на планинска хижа през януари, ама всеки да си носи последствията. Прогнозите си бяха ясни - сняг за седмицата и студове от края на тази и за следващата. Поне времето да се бяха научили да следят тия.

8

Анонимен

преди 3 години

Севина Хаджийска е типичния градски "природолюбител", който си представя, че в горите и планините се гонят зайчета, летят пеперудки и всичко е една розова приказка. Обаче реалността е че там е диво и сурово, там се бориш за оцелявате си. Нямали ток в хижата и веднага надали вой до небесата? Къде сте тръгнали въобще? Такива изнежени душички да си седят вкъщи - смешна история.

7

Анонимен

преди 3 години

На спасителите плаща този, който го спасяват. Обикновено обаче няма планинска застраховка. Първо роднините му бият тъпана, искат хеликоптери, спътници и совалки, а после като разбере че дължи 200 хиляди за операцията, предпочита да беше умрял.

6

Анонимен

преди 3 години

На тия спасители не им ли плащат?

5

Анонимен

преди 3 години

Хората ви казаха да си стоите по къщите те на хижи и кръчми ми тръгнали. Че и с децата. После и някои им е виновен. Баcи тъпитe селяни!

4

1-н

преди 3 години

Говорим за пълнолетни лижа съзнателно поставили себе си и подопечните им непълнолетни лица в рискова ситуация.

3

Анонимен

преди 3 години

Какво подценяване? До х.Ком има асфалтов път , а това че зимата никой не го чисти е съвсем друга тема. И що за хижа ще е която работи зимата и няма дърва ?Значи не е толкова лошо

2

Мда

преди 3 години

Тея будали за прогноза за време чували ли са?!

1

Анонимен

преди 3 години

Хайде не преигравайте, ако в хижата има достатъчно дърва за огрев и храна, и аз искам да съм в такъв капан.