32

Анонимен

преди 3 години

До всички, които плюят по българите в чужбина.Не всички сънародници са берачи на ягоди, просяци и ***! Колко огрсничено мислене! Не всички наши сънародници живеят като скотове в стаи по 10 души. По света има много образовани хора, с добри професии, които са уважавани и повярвайте ми, много им пука за всичко, което се случва в България! Много е лесно да се съдим един друг! И много и различни са причините, по които българите са избрали Великобритания, Германия и т.н.

31

Анонимен

преди 3 години

tatiana doncheva znae nai-dobre. :-)po periferiata hich ne gi i vijda...:-)

30

брокер

преди 3 години

Най-важният въпорс е как да се осигури честен вот за ромите в България, но никой не се занимава с това.

29

Анонимен

преди 3 години

Истинските Българи са в България! Тези които просто живеят тук и градят държавата и историята. Тея пишман Българи на вън, не ги забелязвам. Ако Левски и всички борили се за България бяха избягали, защото в по лесно ....днес нямаше да има България.

28

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина на 90% вече не са българи.Постоянно се фукляват,че вече са "европейци" и живеят и разсъждават като такива,а не като българи.Нищо,че са черноработници и живеят като скотове по разни мазета и фургони или по 10 души в апартамент.Ако искат да гласуват тук да се прибират.Ако не,да си гласуват там за Меркел,за Бидона,за кралските дворове и т.н.

27

Анонимен

преди 3 години

ami bulgarite nali se varnaha ot chujbina da gi slagat v bg karantinata?! to niama drugi.

26

Loyko

преди 3 години

Най правилното решение за масово гласуване е,ГЛАСУВАНЕТО ДА БЪДЕ В РАБОТЕН ДЕН.Така всеки ще се чувства по ангажиран към изборите.Така е в доста страни по света.Разбира се ,че ще има и по висока избирателна активност.До сега един не чух да го предложи това просто решение.Само търсим идеи които да затормозяват изборите,пък белким се провали управляващата партия и да злобеем и плюем по тях.

25

Кармен Златарева

преди 3 години

какво да гласувам,и за кого? България не е държава отдавна на българите. Разпродадена,разпертушинена и с толкова много вражески партии....Знаете ли колко отиват за идръжка на тия от партиите и колко още допълнително крадат??? Всичко си е: стани да седна аз и всичко ще си върви по старому както вече 30год.

24

Бунгар

преди 3 години

Незнам защо не виждаме,че в България не гласуват около 60% от избирателите ,а сме тръгнали да гоним михаля по света.Тук секцията ни е на две крачки и не отиваме да гласуваме,а сме тръгнали да събираме парчета от емигрирали българи.Не обръщаме вниманието си в правилната посока.Няма лошо и всеки българин по света да може да гласува,но нека не бъде за сметка на държавата само.Целта не оправдава средствата.

23

Деси

преди 3 години

Най-важния въпрос, мира ми не дава ни денем, ни нощем - как щели да гласуват българите в чужбина.

22

Реалист

преди 3 години

Аз съм за абсолютна забрана да се гласува извън България, който иска да гласува да се прибере за изборите. Тъкмо ще си припомните как изглеждат родните ви места и ще си видите роднините и те ще ви видят.

21

Анонимен

преди 3 години

ami to ima bulgari, deto si jiveiat na yachtite v moreta i okeani...i za tiah li mobilni urni? :-)

20

Анонимен

преди 3 години

tova izobsto ne e tema za diskusia.predstoiat polit izbori na bg narod suveren na rbg, koito naseliava, obitava i razbiva rbg otvatre v dirijavata.

19

ГосТ

преди 3 години

И ти си прав. Но турците много ни дръпнаха назаде и като развитие и като манталитет. Това не са арабите в Испания.

18

Анонимен

преди 3 години

Все турците са ви виновни и ,ако не са те са руснаците или комунистите.Май най виновни са си българите.

17

ГосТ

преди 3 години

Сигурен съм че на герберопитеците е ясно, че всички турци отново ще си гласуват под строй или в Турция или у бг'то с автобуси. За това проблеми няма да има, защото като страни от третия свят мерките са бутафорни. Проблема ще бъде за българите в цивилизования свят, където мерките в момента са строги и се изпълняват. Герберастите може и да са глупави, но определено притежават селска хитрост.

16

Анонимен

преди 3 години

Как,с Пощенски Гълъби!

15

Анонимен

преди 3 години

Казваш пилотно да го приложим гласуването от чужбина с пола.Ами добре , дай да го пробваме първо в Турция . Ха-ха-ха

14

Анонимен

преди 3 години

Как пък всички българи живеещи в чужбина с които Руменопитека разговаря се оказаха членове и активисти на ДА България?Няма как да се организира гласуване по пощата по 2 прости причини.- тайната на вота. Не може се гласува анонимно по пощата. - за да се гласува по пощата трябва да се разреши предварително гласуване преди изборния ден. Защото няма как всички писма да пристигнат точно в деня на изборите.Това са само димни фишеци за разпалване на недоволство у хората срещу управляващи

13

ГосТ

преди 3 години

Кажи ве ***, кажи какво те мъчи ве ?