14

Гербер

преди 3 години

Не виждаме проблем. Още утре стартираме обществена поръчка за ремонт на участъка, на стойност 95 милиона лева. Пък после викате, че нищо не сме били правили.....

13

Анонимен

преди 3 години

Отново гарантирано от ГЕРБ

12

Паметлив

преди 3 години

Когато преди 11 години написах в социалните мрежи, че ББ-Т е мутра и ще ни доведе до катастрофа, получих куп обиди и заплахи. Ето ви го резултата г-да и г-жи "философи", "мъдреци", "мислители" др. подобни. Подскачайте си на бубуните и гърбиците по новите ББ-магистрали и пътища, пребивайте се наздраве с колите си, а мутрата си напълни "онова шкафче" и зепочва второто, ако не и третото.

11

Анонимен

преди 3 години

Така ще е докато сме подвластните на една тиква и неговите фирми,това го няма и в Танзания през 10 метра са поставили един и същи знак на път,който води към гробищата.Още ли не разбрахте,че той се гаври с Народа.

10

Русия

преди 3 години

Двойку бурЮСУФ е двойкаджията на Юропата и е последен по сичку ф сфета.Не случайну сми с най гуляма смъртност ф света!

9

😀&#1

преди 3 години

Видими резултати!!!

8

българин

преди 3 години

Гарантирано от ГРОБ !!

7

Анонимен

преди 3 години

"Ако на едно място различни водачи допускат една и съща грешка, проблемът не е във водача, а в условията, които му дава пътя"========Права е Русинова, но и във водачите има трески за дялане. Защо не си търся правата и не съдят Агенция Пътна инфраструктура? Докато не я съдите, тя няма да се събуди от летаргичния сън, а ще сънува все по-високи доходи от повишаващите се данъци и такси.

6

Анонимен

преди 3 години

Много е лесно да се прехвърли вината на калпавите български инженери и работници на управляващите. Такива сме си ние българите - калпави от последния хамалин до премиера и президента. Обаче много обичаме да прехвърляме вината само на управляващите (които и да са те). Ние сме перфектни бе!

5

:)

преди 3 години

Тиквето ще даде една пачка от чекмеджето на Диянчето, и всичко ще се оправи

4

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Борисов пълни трикрилен гардероб със злато откраднато от строеж на магистрали и не му дреме за огъната мантинела и изтъркана маркировка. Той е по-големите работи, не по дребните детайли

3

Анонимен

преди 3 години

Леко съм скептичен, че нещо ще се случи след въпросите зададени тук там...Всеки иска да кара по хубави пътища, с подходящите знаци и пътна маркировка.Това обаче е рядко явление в България като цяло. Пътища, където всичко да е ок няма или ако има те са рядкост. Има много неадекватно сложени пътни знаци, има и такива, които изобщо не са сложени, зимна маркировка липсва почти навсякъде. За 30 години не се научиха как да оправят пътно платно на вълни и резултата е пак на вълни и пилот-изпитатели.

2

Анонимен

преди 3 години

Биби от Банкя и от знаци пести.

1

Автомобилист

преди 3 години

Гарантирано от ГЕРБ!