81

Анонимен

преди 3 години

Поредната силиконова краставица с празно междуушие,явно и роднините и са толкова умни.

80

Ловешко Зоо

преди 3 години

Изглежда имат свободни места за онагледяване на човешката еволюция.

79

Народна песен

преди 3 години

" Чер арапин бяла кобила яхаше!!!

78

Анонимен

преди 3 години

САМО ЛИТЕКС,И ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА

77

да

преди 3 години

Целият коментар е нецензурен и сам си слагам звездички. *******************

76

Анонимен

преди 3 години

Засрами градът на Левски!!!

75

Анонимен

преди 3 години

BLACKED

74

Анонимен

преди 3 години

Е не така де,не обиждайте момата ,явно обича по тъмни мъже ,без дискриминации ,вероятно знае защо)

73

Лицето?

преди 3 години

Къде му е лицето на тоя, че се вижда... в сянка ли е, шапката ли го закрива?

72

Анонимен

преди 3 години

Браво моме, браво!

71

пияница мистик

преди 3 години

"Черно и бяло, в мен се преплитат,във неделим кръговрат" :)))Няма лошо, по-добре млад атлет, с тяло с плочки, с голяма кожена бухалка отколкото плешив чичко паричко с шкембе. Цветът на кожата няма никакво значение.

70

Анонимен

преди 3 години

*** той много черен ***!

69

Ro

преди 3 години

Стига ревахте каква ѝ била снимката, се едно ще я върнете... повече трябва да ни притеснява фактът, че ходи с швед. Не знам как някоя нормална жена би харесала подобно нещо чисто визуално. Да, има и красиви сред тях, ама толкова тъмен, е отблъскващо. Откачена история.

68

Georgiev

преди 3 години

Българинът обаче е голям моралист. Пу, да не са ни уруки :)))

67

Скептик

преди 3 години

Големият въпрос е какво ще прави тя с живота си, ако вече му е родила къдраво черничко детенце с носле, широко колкото устaта?В България няма кой да я вземе с такова дете, дори ром.В чужбина може да я вземе някой като Али Соу, който ще се държи с нея по същия начин.Жалко за наивното момиче, което вижда нещата така, както му се иска, а не както са в действителност.

66

Скептик

преди 3 години

Али се е писал евангелист, защото знае, че така го приемат по-добре в Европа и особено в България. Питайте го какво е Евангелие, да видим какво ще ви отговори, като е евангелист :)Най-късно догодина ще започне да се държи с нея, както се държат с жените мъжете от неговото плeме в Екваториална Африка. Нормален човек не издържа това и го напуска

65

Скептик

преди 3 години

Разликата във възприятията и манталитета са неописуеми, там просто физически не възприемат жената като човек, да не говорим за семеен партньор и събеседник, който също има право на мнение.Сега мюслимът й търпи детските глезотии, защото е изолиран от пандемията в Ловеч. В момента, в който получи възможност за избор, т.е. до края на годината или най-много в началото на следващата, ще започне да се отнася с нея като с кадъна, тя разбира се няма да го изтърпи и ще го напусне.

64

Скептик

преди 3 години

Познават се от миналата пролет - т.е. от началото на пандемията миналата година.Али Соу не може да пътува, не може да ходи да си сменя компaньонките по световните курорти всеки месец и си хваща младо и наивно момиче по постоянния адрес на месторабота да има редовно какво да си такова за удоволствие.Не знам тя как си представя семейния живот с мюсюлманин от Гамбия, която е на 172-ро място по човешко развитие от общо 189 държави (България е на 56-то).

63

Калеко Алеко

преди 3 години

Съвсем нормално е, след като Литекс-Ловеч е истинското име на ЦСКА-София, нормално е и футболистите да са обвързани с произходният си център ... Няма лошо микренският *** като стана кръстник на ЦСКА, ще кумува и на влюбените ... !!!

62

Анонеимен

преди 3 години

Що за нищожество трябва да си заради едните пари да *** черния боздуган.