65

Хероинови Наркомани

преди 3 години

И хероиновите наркомани са по същия начин:"Къде ми е дозата? Искам си дозата! Трябва да се набода спешно!"

64

Анонимен

преди 3 години

хаха леко повишение, утре леко към 1000 и честито ученици и градини

63

Коца Жената

преди 3 години

"Лек скок на заразените" - вече не са ли болни?Че нали бяха болни? Излиза, че само са били заразени, а?

62

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51 "Не знам ти на каква бяла мафия си попаднал, но аз през последните 5 години имам 12 различни операции в четири различни болници и не мога да се оплача от лекари, медицински сестри, санитарки и останалия болничен персонал."С толкова операции за 5 години?!ПЛЕЙМЕЙТКА ли си?!

61

Анонимен

преди 3 години

До 63.Благодаря ти за приятната вест. Караме Ковида вече нелегално. По-хубаво нещо не съм и мечтал - да лишиш противника от информация. Умен ход.

60

Анонимен

преди 3 години

13.01. - 2 седмици и няколко дни след празничното пазаруване, след събирането на Коледа и Нова година на големи групи хора, пълните магазини, големите опашки - и няма заразени, няма болни. Абсолютна манипулация и им вярвате ли.... преди някой да ми е споменал за неработещите училища - знаете ли къде са децата ви / им след училищата, защото определено гимназистите не са вкъщи 24/7! Училищата не са фактор в коронавирусната пандемия. Пълна измишльотина е цялата работа. Само да ви страхуват.

59

Анонимен

преди 3 години

Имам познати боледуващи в момента с доказан ковод, които по един или друг начин не са в статистиката. Основно правили антигенни тестове по домовете си. Болни, не карантирани, които спокойно ходят сутрин за кафенце и сеят зараза. Болни с роднини с положителен PCR тест, дори вече хоспитализирани....

58

Анонимен

преди 3 години

От 25-31 декември новите случаи са между 600 и 800 средно на ден на седмична база, а починалите са между 54 и 83 средно на ден.

57

До 55 Дарвин

преди 3 години

Индустриализацията започнала преди няколко века също е противопоставяне на природните закони в някакъв смисъл. Медицината от край време е противопоставяне на природните закони. Съвременна е само тъ по та та всичко, което смяташ за лошо да го определяш като комунистическо.

56

Анонимен

преди 3 години

Ако реално се тестваха всички лица със съмнения за корона вирус - осигурени, неосигурени, малциствени групи, персонал и деца по училища и детски градини и прочие - нямаше как да скрият, че в България здравеопазване има понякога, не винаги и ако познаваш правилните хора

55

Шопа

преди 3 години

Хайде и отваряайте заведенията в София. Писна ми да бия път всяка седмица до Банско или Пампорово за да се повеселя вечер.

54

Анонимен

преди 3 години

Плато няма. Новите случаи не намаляват.Новорегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Антиген тестове са за насока, но не са достатъчно точни. Отделно ние сме единствената страна в която се тества съмнително малко от страна на държавата. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

53

Шестайсетгодишен

преди 3 години

Всички старци на над 20 годишна възраст да *** и ние младите да си живеем живота.

52

Дарвин

преди 3 години

Пак се опитваме по комунистически да се противопоставим на природните закони със същия резултат - едно озверено и разбито общество без бъдеще.

51

само минавам

преди 3 години

51 , стигаблугахте. Всебедно живеем в паралелни държави...

50

Анонимен

преди 3 години

До: 51Ми кажи ни кои са тия четири болници в които всичките лекари са такива добрички та да ходим и ние там да се лекуваме?

49

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 взима ли живота на тези егоисти, които си мислят, че само техния живот е важен, а на другите не е?

48

Анонимен

преди 3 години

Не знам ти на каква бяла мафия си попаднал, но аз през последните 5 години имам 12 различни операции в четири различни болници и не мога да се оплача от лекари, медицински сестри, санитарки и останалия болничен персонал. Политическата мафия е страшната мафия, в нея е проблема.

47

Дарвин

преди 3 години

Естественият подбор е единствения функтиониращ дългосрочен план.

46

Анонимен

преди 3 години

И с ваксини и без ваксини старите и болните си отиват. Майка ми лежи с инсулт в къщи, защото не я приемат заради ковид мерките в болница. А и ние не искаме да я влечат като животно по болниците. Чакаме я да си замине у дома.