19

Сега

преди 3 години

Ей това е подмазвач и нагаждач .Аман от такива.Децата ни са си наши и никой няма право да решава и казва кое е безопасно и да лъже кое е най- добро за тях.Освен това нищо полезно не се предприе за тях от много години .

18

Браво!

преди 3 години

Браво на коментиращите. Радвам се, че все още има интелигентни хора в България.

17

Шаман за вързване

преди 3 години

Еее, дохтурееее.... Кажи още, че в училище се правят тестове всеки ден, спазва се дистанция 1,5 - 2 м., всички са с маски, вентилационните системи сменят въздуха в стаите на всеки 30 минути, има дезинфектанти пред всяка врата, няма родители, които да изпращат децата си на училище, въпреки че има човек със симптоми в семейството, извършва се редовно дезинфекция с препарати или UV, даскалите са със средна възраст 33 години, а когато някой кихне, медицинския хеликоптер чака на входа....

16

Анонимен

преди 3 години

Всички видяхме безопасните училища, кръчми молове. Резултатът беше препълнени болници, а към днешна дата над 8000 жертви. И още се намират хора, които да говорят публично пълни безумия по медиите.

15

Този капацитет

преди 3 години

е от калибъра на доктор ББ. Затова, че няма техника и са пропуснати възможности за подготовка през лятото си има виновници и има решения. Живота на хората не е в твоите компетенции бе, подмазвачо.

14

ля ля

преди 3 години

бастисвате учениците! няма хора вече тук!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Поредната глупост гербава. Явно трябва да си пълен мал**мник, че да те приемат за партиен чл*н...

12

Анонимен

преди 3 години

Видяхме колко е безопасно есента.

11

Анонимен

преди 3 години

Най- опасна среда е в яслите и детската градина. След това училището. В ДГ децата са много малки.Децата поради спецификата на възрастта не могат да спазват дистанция. На 3г. когато постъпват в градината нямат изградени навици да си мият ръцете и да ходят самостоятелно в тоалетната.Не умеят и сами да се хранят.Не умеят да се преобличат, събуват и обуват.Пом.възпитател и учител ги мият, хранят, обличат и дори памперси поставят.Контакта е очи в очи в детската градина.28 деца без маски в малка стая.

10

МММ

преди 3 години

Били доказали.....как бе измамник?не било опасно-ами дай личен пример - вземай дневника и в час с децата,не да обикаляш телевизионните студия?АЛО ДРУГАРЮ СИНДИКАЛИСТ ТИ ВЛИЗАЛ ЛИ СИ В УЧИЛИЩЕ ТАМ НЯМА НИКАКВА ДИСТАНЦИЯ И ПРОВЕТРЕНИЕ НА ПОМЕЩЕНИЕТО ПРЕЗ ЗИМАТА.....

9

МММ

преди 3 години

Ало,господин синдикалиста.....защо разгара на епидемията започна точно месец след началото на учебната година?

8

МММ

преди 3 години

Този е платен шмекер,в Израел доказаха, че именно училищата са мястото на най - бързо разпространение за вируса.

7

Анонимен

преди 3 години

До КалашниковТи нормален ли си. Доказано и то отдавна, че точно ковид е с пъти по-безопасен за децата от обикновения грип. И точно те не го разнасят. Чети малко научна литература преди да ръсиш глупости. Да не искаш и децата ваксинираш?

6

22

преди 3 години

За тези думи трябва да е под съд и в затвор! Предишната вълна беше точно заради училищата и ДГ-ни

5

Калашников

преди 3 години

Тоя нормален ли е? Кого лъжеш, бе? Да не сме ***? Точно последните месеци се доказа, че точно училищата са инкубатори на всякакви зарази.

4

Анонимен

преди 3 години

Ние доказахме, че училището не е опасна среда, а една от най-безопасните", каза председателят на Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" д-р Юлиян Петров в студиото на "Денят ON AIR".С това свое твърдение господинът доказа,че е м.а.л.о.умен на квадрат

3

Анонимен

преди 3 години

Този печели съревнованието ****ОТ на деня. Не е истина просто какви *** се подвизават по медиите.

2

До 2

преди 3 години

Явно няма деца... моето лапе ми носи всяка година нов щам на грип! А и те всяка година са в грипна ваканция, щото там в училището е безопасно!

1

Анонимен

преди 3 години

Училището е безопасна среда!?! Тоя да не е пpоспал последните няколко месеца?