117

Депутата

преди 3 години

Като гласувате ще гладувате, вместо да стачкувате и да се бунтувате!Да бяхте влезли в сградата на президентството, да бяхте превзели БНТ и парламента за тези дни на протести!Аз ви казах: *** и *** това беше на площада!Абе бой по властта и никва пощада!

116

Bp

преди 3 години

Е ми мафията вземат 16 пъти по_големи пари от други и имат пари да се глезят с каквото си поискат. Ама така ли стои въпросът с тези, които вземат 200 евро заплата и 65 евро пенсия на 70 години? И плащат двойно увеличени цени. Мафията само търси как да ни рекетира, а заплатите им отиват да се глезят по морето.

115

Анонимен

преди 3 години

Да вземете да спрете да се халосвате,няма ли пари,абе вие не слушате ли не гледате ли вожда какви милиони"раздаде"

114

Анонимен

преди 3 години

Тука няма едно изказване на засегнат. Всичкото са тролско приказки преди поредния час в училище.

113

Анонимен

преди 3 години

Да бе нямали българите пари. За това реват кат девици, ще кръчмите и моловете не работят и им ограничавали свободата. Това го говорете на троловете на Радев, щото са о-ли--го-ф-рени

112

младеж от герб

преди 3 години

Ама нас какво ни интересува ? Нашите шкафчета са пълни !

111

Праведен

преди 3 години

До АнонименБегом-марш навън тогава !

110

Праведен

преди 3 години

До Активист на БСПКух си, като лейка !

109

Праведен

преди 3 години

Тогава върнете комунистите и турците на власт, и ще имате мноого пари!

108

Активист на БСП

преди 3 години

2 000 000 ! Толкова българи прогони ГЕРБ от родината им!!!

107

Анонимен

преди 3 години

Познавам хора изоставили по хубавата си работа тук и са в чужбина на по лошата ,но доста повече платена! Не е нормално да се карат толкова скъпи коли и в същото време тези с колите да раздават трохички ! Тогава за каква икономика говорим ?Човек като си плати сметките ,пълни една количка догоре в чуждите вериги и месеца приключва!

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117Това за кого ще гласувам няма нищо общо с това как виждам мафиотите, а кои политики виждам като най-адекватни за момента. Аз гласувам за политики, а не за хора.

105

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм наясно, че виждаш и доста позитивни качества в мафиотите.Вече каза, че ще гласуваш за Герб.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Аз просто отбелязах, че да се приписват на мафиотите само негативни качества, сред които е неспособността да управляват ресурси, не е особено правилен подход. Не съм казал, че други неща не са важни, нито съм агитирал да се възхищава някой на мафиоти.

103

Анонимен

преди 3 години

"Мафиоти генерално са доста умни хора."Умът не е всичко, приятелю!Познавам чудесно много умен човек, който същевременно е хитър, подмолен, подъл, страхлив, нагаждач и невероятно алчен.

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110"Света"? Нека се фокусираме въху нашата си кочинка. Емпатията е хубаво нещо, но човек трябва да разбира, че емпатията не е еднопосочно усещане: ако емпатията за някого е просто да текат едни блага от една група към друга, тогава това да не е емпатия а използване: въпроса е двете групи да са взаимоподдържащи се. Пресен пример: Когато шефа на Уолтопия искаше да дари машини за обдишване и го направиха за смях, защото искаше служителите му да са с приоритет.

101

Анонимен

преди 3 години

Да допуснем, че ти си много по-умен човек от мен и виждаш нещата много по-правилно и реално.Тогава всичко е ок.Вероятно хейтвам така, зашеметен от успехите на Бойко, за които и чужденците се чудят и от завист, че нямам качествата му.Желая ти щастие и много нови успехи в живота! Не ми се пишат повече безумия.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108Мисля, че не ме разбра: аз в момента съм в чужбина, това не означава, че стоя само в чужбина: работя постоянно в дживение и съм доса голяма част от времето в България. Иначе, ти явно не можеш да разграничиш проблема с "мафиотизирането" и проблема с успеха на икономиката: смесваш ги и явно за теб ако има мафиотизиране не може да има успех. Това говори за подценяване на мафиотите. Мафиоти генерално са доста умни хора.

99

Анонимен

преди 3 години

Не виждам никак подобрение. Според мен светът залита към все по-голямо малoyмиe, егоизъм, самодоволство и пълна липса на емпатия.За което ще си плати и цената.Но за някои хора, може би си заслужава.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Интересно, защо мислиш, че хората не водят "сравнително достоен живот"в сегашните условия?