13

Анонимен

преди 3 години

Еврейте не са глупави хора.Спомнете си как се допитваха до всички (дори до ББ,който беше поласкан, хаха) за вируса и мерките.Говори се,че Израел е платил двойно за ваксините на пфайзер и модерна и затова бързо са получили цялата пратка.Също така обещанието е било да се предоставят пълни данни (но все пак анонимни) за ваксинираните - придружаващи заболявания, странични реакции и т.н. Но факт е,че до май месец ще са забравили за проблема, а при нас до май месец ще са ваксинирани има-няма 100хил.

12

Додо

преди 3 години

Да се критикува Израел е антисемитизъм! Не ви е срам!

11

муспи

преди 3 години

Палестинците не искат ваксината с която се ваксинират евреите - искат като тази за българите.

10

Ротшилд

преди 3 години

Който вярва, че пратките ваксини за Израел са същите като за вас гоите, да се боцне, хахахаха

9

Анонимен

преди 3 години

Тукашните конспиратори иначе когато говорят за евреите винаги ги описват като някакви свръхестествено умни и информирани същества, но сега, когато евреите масово се ваксинират, нещо го няма същия ентусиазъм.Защо така?

8

Анонимен

преди 3 години

Дъртия богат евреин като знае, че е в опасност изобщо няма да пита цялата рода надолу дали вярва във ваксините или не, сами се сещате как се ваксинират под строй.

7

Оф

преди 3 години

Те ония ги замярват ежедневно с камъни и ракети, но иначе израелците трябвало да се грижат за ваксинирането им.. !

6

Анонимен

преди 3 години

Бог измисли чудесен план да ни отърве завинаги от тая ***. Амин

5

нЕкой

преди 3 години

Ето затова евреите си тежат на мястото. А вие мислете вредни ли са ваксините, не са ли. Продължавайте да четете глупости

4

ганьо

преди 3 години

До опасно е. Анти кой си и какъв си бе, "разбирач"? Аман от олигоффрени като теб. Те израелците (а и не само те) сигурно са креттени да си слагат всички ваксина.

3

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

И после - След ШЕСТ МЕСЕЦА ПАК!И ПАК!И ТАКА ЗАВИНАГИ! Лапайте кукичката! Новите грипни ваксини вече са СУПЕР ВАЖНИ! "Трябва да го направим, за да приключим с тази пандемия"! НИщо, че не предпазват от предаване на вируса! Нищо, че имунитета е нетраен! БОЦКАЙТЕ СЕ! За да спасите БАБА! За да ПОМОГНЕТЕ НА ИКОНОМИКАТА! Защото е ОТГОВОРНО! И Т.Н.! БОЦ!БОЦ!БОЦ!БОЦ!Всяка година!Всеки сезон!Иначе, СВИКНАХТЕ ЛИ С "НОВОТО НОРМАЛНО"?Понеже това ще е!

2

Анонимен

преди 3 години

А,това не е ли чиста проба расизъм.Не ми се мисли как ще реагира света ,ако българското правителство реши да имунизира само етнически българи!

1

Опасно е

преди 3 години

Как така милиони се ваксинират? Има много неизвестни около ваксините. Сега ще се разболеят от рак. Колко трябва да си т.ъ.п. за да вярваш на тия простотии с които ни заливат родните "спецове". :))) Яко т.ъ.п.