12

ДО БЪЛГАРИТЕ

преди 3 години

хората са прости и търпят да бъдат мачкани.докато няма протести и промяна на управлението на България, това ще бъде положението.

11

Vip

преди 3 години

Ползваш не ползваш плащаш. Тези предприятия ако не ползват безплатно гориво са пълно недоразумение с пазарната логика и са източник на разхищение и акумулиране на негативно обществено напрежение. Нищо не се направи особено в големите градове за газифицирането им...

10

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ами пребройте колко фирмички източват парите на ,,Топлофикация" с измислени ремонти, за които се плаща десетина пъти по-скъпо от реално свършената работа. Огледайте се как се източват милиони за дейности, които някога са извършвани от самата Топлофикация, с което разходите бяха от десетина до сто пъти по-малко, но за сметка на това пък много качествени, гарантиращи безаварийна работа. А знаете ли, че тези фирмички са на роднини и приятели на оня от Банкя.

9

SAS

преди 3 години

И за тока обират и крадат наглост и пошлост защо завишават сметките обирджии до като могат още малко им остава дано да е така

8

Анонимен

преди 3 години

И за ток са същите. Живея сам. Ходя на работа и спя. 9 часа съм извън нас, когато съм на работа. 7-8 часа спя. Крушка не свети, няма никой в нас. И сметката която получих Декември е двойна. Очакавам сега да излезне тройна и директно ги давам на съд. Отоплявам се на дърва. На ток ми е пералня, хадилник, бойлер, телевизор и крушки, фурна и котлони. Готвя на 3-4 дена веднъж.Пера само в събота. Лятото и зимата ми е еднакво потреблението, но зимата сметките са в пъти по високи.

7

к.к.

преди 3 години

Ами хората неграмотни.Няма как да разберат формулирането на сметките.

6

Работодател

преди 3 години

Таа па майкяидеебагрозна и кво от тва *** нема да ни гътнат 30 кинта повече, само Белугата ми е 100 кинта на ден отделно хайвера, балсъмтимайката долна!!!

5

ЕЛИ

преди 3 години

В СОФИЯ 99% ОТ ИМАЩИ ПАРНО СМЕТКАТА ИМ ЗА ПАРНО Е ОТ НОЕМВРИ 2019 ГОДИНАКАК РАЗБРАХА ЧЕ СМЕТКИТЕ СА ВИСОКИ

4

Анонимен

преди 3 години

Една от най-топлите и безснежни зими... аз вече не ползвам единия си апартамент, а сметките - почти двойни. Щото съм си седял вкъщи, докато ме е нямало и съм си бил в другия апартамент, където сметките също са двойни...

3

Aнонимен

преди 3 години

Грабители и обирджии буквално нагли лажци огрсбиха ни до гуша стачка

2

Анонимен

преди 3 години

Топлофикяция вече ми е писнала, три години въобще не пускам парното и се топлите на ток, но те продължават да си вземат по 80, 90 лв. на месец най-малко и при изравнителни сметки все има за доплащане за показания 0. Лъжат като за световно.

1

Анонимен

преди 3 години

Ами беше си студено.Народа си седи вкъщи хоум офис и си се грее.