Ся ще ви светна. Рибата я произвеждам в гаража. 30 % пилешко, и 70 % свинско, патешко и телешко (човки, копита, рога, опашки...).Ключовия ингредиент - братчеда бачка във Фонд Земеделие
Нечуван гербав успех! С 30х.евро подпомогнаха цял сектор!Трябва да го кажат на австрийци, немци и белгийци, има да се дивят.
Тия производители сигурно са поне 50-60 в България?Направо са ги убили от пари, по 1000 лева на фирма...
И как се произвежда тази риба?! На струг ли се върти или се сглобява от отделни елементи ?!Аз пък наивно си мислех , че се добива(лови) или отглежда .
Не си само ти. Аз също, както и абсолютно всичките ми познати.Ама не сме членове на шайката...
66 хил. лв. са изплатени на производители на риба заради коронакризата