5

Док

преди 3 години

Имам един челен удар с двойно по-тежко(бус) от моето МПС(баничарка). Въпреки, че скоростта не бе особено висока моят автомобил даде две дължини назад, както се движех с около 35-40км/ч. И въпреки, че баничарката бе тотал щета, при мен освен болка в ключицата, друго нямаше. Така, че слагайте си коланите, защото белята става бързо.

4

Бизнеспарко

преди 3 години

Задължително За всеки в колата. Приятели пукат гума на магистралата в лявата лента, следва завъртане и 10 пъти обръщане.. отпред с колани и НИЩО, отзад без и на мармалад-ребра, глави, абе пак малкия дявол де.. пазете се !

3

Карбон

преди 3 години

Коланът, наистина спасява живот, въздушните възглавници също на новите коли. Но все още има шофьори със номера TX, и CO , както и такива на охранителни фирми, които си мислят, че са с два живота и повече. При тях няма мигач, няма знаци, само едно ЕГО голо и глава за украса. Дори и да си с колан, един такъв ти трябва пред теб и почват проблемите. Има доста...инциденти с нови коли и шофьори без глави, с поставен колан. Зависи от скоростта, пътната обстановка, плюс 20% дупка/животно на пътя.

2

aa1830

преди 3 години

С една дума слагайте коланите и не се правете на разбирачи. По-умни хора са ги измислили и има за какво. И по-внимателно със скороста! Останалото късмет!

1

Анонимен

преди 3 години

Не знам какви са митовете - за себе си мога да кажа, че заради предпазния колан още съм жив. Не съм слагал предпазен колан от години, но 5 минути преди катастрофата не знам защо го сложих. И благодаря на Бога.