33

Иво

преди 3 години

Срещу ВМРО лаят джендърите и шведите защото са свикнали да правят каквото си искат в България. А ВМРО искат да въведат малко ред в страната!

32

До 34

преди 3 години

Ами защото имат българско гражданство и вкарват в България много пари. Някой от тях са се изнесли, защото *** тук, вече 30 години избират крадци и некадърници и не оставят избор на нормалните хора, които искат да живеят нормално.

31

Анонимен

преди 3 години

По пощата ще гласуват тия от Западна Европа, заетите хора,а тия от Турция ще си гласуват така или иначе, господа псевдо патриоти.

30

Анонимен

преди 3 години

Защо въобще на парламентарни избори гласуват хора дето не живеят в България! Някои дори не знаят български. Да не говорим такива дето не плащат данъци. За президент може да гласуват всички с българско граждансво. За местни избори да гласуват хора дето реално пребивават в дадено населено място повече от година. Как може друг да ти определя живота?

29

Алоо

преди 3 години

В следващия парламент няма да сте там,сега мнение не се иска от вас.

28

За сведение

преди 3 години

Обогатените "патриоти"

27

лумпенизация дооткат

преди 3 години

Виждам че неолибералчетата по долу са се активизирали яко...Альоуууджендъритеее...нека силата намастурбацията бъде с вас!И помнете-както и да сесамозадоволявате,винаги е правилно,щом в края на трето действие се гърчите от кеф....!!!!!Гласувайте си за "да ЗАГРОБИМ Бълагария" и ич да не ви пука!ПАК ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!!

26

български избирател

преди 3 години

Тия от ВМРО след ветото на *** от РСМ ми стават още по симпатични с тази си позиция против гласуването по пощите и откриването на нови секции за гласуване в Турция!СПЕЧЕЛИХА ме като гласоподавател!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

В 45-тото НС,нямат място демагозите от т. нар. ОП.Тази сбирщина,се оказа ялова,защото нищо не "роди" за четири години.Охранени,задръстени с големите пари,те отново искат да баламосат неграмотната част от българите.

24

Боби

преди 3 години

Като няма какво да пеетедрънкате си на същата струна ...на някои баламурници им харесватова нали тъй?

23

трябва да могат

преди 3 години

До gioтези от чужбина да гласуват защото само те могат да противодействат на вота ви кйто сте продали и продавате вече 30 години !! а я обясни какви данъци плаща администрацията,полицията ,учителите ??? данъци реално плащат САМО тези които работят в частния сектор . защо не ревеш против вота на държавните служители които с удоволствие усвояват и преразпределят данъците на часния сектор и нарочно раздуват щата и ограбват бюджета и НЗОК

22

Анонимен

преди 3 години

Шкембе вайводата

21

gio

преди 3 години

тези които са прекарали повече от две години извън БЪлгария да нямат право да гласуват е това трябва да е закона. Защо някой, който живее и плаща данъци извън България ще има право да определя кой ще управлява държавата.Промени в изборния кодекс веднага за да се спре частично външната зависимост на България

20

Българин в България

преди 3 години

на тия в турция трябва да се забрани са гласуват ! та те не знаят нито да пишат нито да говорят на български !

19

Анонимен

преди 3 години

При условие че всичкото бесепари се надпреварват да плюят Бойко и да насъскват хората да се връщат децата в класните стаи защото видите ли било безопасно, аз не разбирам като е толкова безопасно да се стои с 30 души заедно в една стая, защо да е опасно да се стои с 10 души заедно в същата тази училищна стая? Тоест ако смятат 30 деца заедно за безопасно, то 10 отговорни възрастни в същата стая направо ще си е райски безопасно.

18

Анонимен

преди 3 години

На тия също трябва да бъде потърсена отговорност сле изборите, тъй като носят същата вина, както и ГЕРП за кражбите

17

Иво

преди 3 години

Едни истински българи! За видим сега дали ДПС ще успеят да се наложат на ГЕРБ чрез комуниста Радев

16

Анонимен

преди 3 години

тия дето хвърляха бомби по протестиращите, карат пияни и продаваха тескерета, повече няма да помиришат парламента. А и техните министри първи се разходиха до ареста....

15

Анонимен

преди 3 години

Най после тия патриоти да се събудят )

14

Анонимен

преди 3 години

По-добре е за самия Бойко да влезе в затвора сега, защото Сретен излиза оттам след по-малко от 4 години. Не е добре за баце двамата да се срещнат на свобода.