39

Збогом коронче

преди 3 години

Коронавируса иска вече да се вьрне в гората в китай при своите приятели животните, не иска вече при хората, но някой има голям интерес дьржи го здраво неще го пусне горкото коронавирусче..

38

Магьосника

преди 3 години

значи, правя едно "проучване" (4 месеца) за най-полезните храни срещу вируса...извода е: Българина трябва да е безсмъртен срещу този вирус ... НО !!!Или учените лъжат или статистиката не е вярна или храната е скапанаили просто българина не се храни нормално...

37

Анонимен

преди 3 години

Надувате спукан балон, господа! Сложете си памперси да не стане беля от напъване.Единственият изход е да измислите чисто нов "вирус".

36

Анонимен

преди 3 години

коронавирусът мутира и ваксината мутира

35

Анонимен

преди 3 години

Кой коронавирус?

34

Лилияна

преди 3 години

Ваксината на Файзер е върха, чакам с нетърпение флакончето, ще си го сложа с кеф!

33

SS

преди 3 години

Казах ли ви ,че тоя вирус е биологично оръжие и няма да си иде нито бързо нито лесно ? Постоянно ще излизат нови щамове които ще направят ваксинирането излишно. Накрая всичко ще рухне !

32

ГосТ

преди 3 години

Не знам за к'ви думи и к'ви 5 лв става въпрос. Просто РНК ваксинте използват тялото ви като фабрика. Относно думите, поликлоналния серум в много случаи е по добър. А като толкова бързат, да бяха направили фагови ваксини и да ползват както обикновено бактериите като фабрика. Съхранението и трансрорта на РНКовите ваксини обаче обезмисля цялата гимнастика. Затова и най големите като Sanofi, Takara, Oxford се насочиха към векторни ваксини. А също и руснаците.

31

ВАКСИНАТА ЩЕ ДЕЙСТВА

преди 3 години

...докато се продадат първите милиарди произведени/капарирани бройки, после ВИРУСО ЩЕ МУТИРА ОЖАСНО и ще се наложи даВИРЕИМУНИЗИРАТ.И така, докато не излезе ошшштеполош вирос олеле.И после -пак реимунизация.Всяка година.Това е стратегията.ЗАГРЕЙТЕ ГО.

30

Футуролог

преди 3 години

Западна Европа ще се ваксинира бързо и ще се изчисти. След мутация на вируса ще затворят граници за по-бедните не-ваксинирани "европейци".Дотук със свободното движение от по-бедните страни като нашата.

29

до 26

преди 3 години

Дам, наш приятел го изкара лятото. Преди 4 седмици го погребахме- за втори път го изкара и сега. По-скоро не го изкара до край...

28

до 26

преди 3 години

Общаците, като вас, с по 1500лв. заплати, го изкарахте, защото сте безотговорни плиткоумници. Ама интелигентните хора, които правят 80% от БВП са го изкарали има-няма 5%. Живи и здрави.

27

Активист на БСП

преди 3 години

Ама се каните ваксини от Велика Русия да купувате!

26

Ямболски цървул

преди 3 години

Гордея се,че съм от партизански род,възпитан съм ,бях граничар...и имам поводи да плюя,като виждам какво става в моята родина!

25

Анонимен

преди 3 години

Щом мутира, тези ваксини отпадат. Ще чакаме обновените

24

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус не изчезна ли вече :). На мен всичките ми приятели го изкараха. Сега пак си се събираме все едно нищо не е било. В събота сме на рожден ден - 4 семейства с децата. Всички сме го минали :)

23

Бау

преди 3 години

на Moderna имунитета бил 1 година. Ще видим

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен18 Но работи идеално при крави.

21

до 18

преди 3 години

То именно и затова заможните руснаци дават луди пари за ваксините на Пфайзер на черния пазар. Не искат и да чуят за техните Москвичи...

20

Ямболски цървул

преди 3 години

Набийте си ваксина за идване на мозъчна дейност.Няма смисъл да си напрягате врата с тежест в главата,която не се използва.Това е МОЗАК.И е предназначен за МИСЛЕНЕ,а не само за тежене!