59

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно : нова година - нова ваксина!

58

Киро

преди 3 години

Яко е как още не са почнали да ваксинират и вече си вързват гащите, че може да не действа. Интересно 95% да не станат 50-60%. Хубаво, че не е кой знае колко сериозна болест и никой трезвомислещ човек не смята, че без ваксина ще умре задължително в следващите няколко месеца.

57

Анонимен

преди 3 години

Ваксината ще си действа вечно, защото не е насочена срещу коронавируса, ами срещу имунната система на човека. Самите производители си го казват. Ама вие си се ваксинирайте де - от доброволни опитни мишки полза винаги има.

56

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че мутира, както всички останали вируси. И както при грипа, с всеки нов щам на грипа, има нужда от нова ваксина. Къде е новината?

55

Анонимен

преди 3 години

Е, всички вируси мутират, това е техният начин на приспособяване за да съществуват.По-притеснително е, че хората започнаха поголовно да мутират а срещу това ваксина няма.

54

Откритието на века!

преди 3 години

Вирусите мутират!Е браво! :) нали затова спора беше дали има смисъл от ваксини изобщо! Ей това е кратката новинарска памет!

53

Годжи

преди 3 години

Да ви *** на ваксината,то докато е удордисате,то вируса ще мине.Само дето някой ще се налапа МНОГО

52

Додо

преди 3 години

И да мутира, няма страшно, Бил Хейтс ще понастрои малко рецептата на райския джус на Пфайзер (чиито акции държи в голяма степен) и ще продължи да ви боде!

51

Анонимен

преди 3 години

Те тези ваксини и сега не работят. Тези досега регистрирани ваксини не те предпазват от заразяване и не те спират да предаваш вируса, само те спират евентуално да влезеш в реанимация, което ги прави неработещи ваксини. Да се ваксинира , който има нужда, защото е застрашен от сериозни симптоми като възрастни и хора със компрометирана имунна система, но млади и здрави хора да се тровят с неизвестна отрова за да пътуват свободно е нещо , което и нацистите не са направили.

50

Анонимен

преди 3 години

... трябва да защитава и от новата...Научен език на дойче зеле, ами ако не тогава какво ще правим?Аз трябва да изплатя кредите ... ама ... мислете сами!

49

епидемиолог

преди 3 години

Такива ваксни винаги са били само шашма. Не съм бил никога против ваксините. За много болести са безценни. Но за този тип вируси никога не са помагали ефикасно. Факт е че подобни ваксини до сега показаха много нежелани странични ефекти с времето. Разумното решение бе да се насочат всички ресурси към разработване на ефективни терапевтични лекарства за случаите с усложнения. Но в това няма особена далавера. Друго си е да се боцка наред и по възможност да е задължително или с принуждавщи хитрини

48

Щирлиц

преди 3 години

До пълното зомбиране на еУекторалните единици ще действа ваксината.

47

Анонимен

преди 3 години

Вируси винаги е имало и ще има - защото ги създават ,за да печелят пари! Имунната система може да се справи с всички състояния!Колко са кодирани негативно хората.. само за измамата ковид пишат.Не се веселят, не се обичат, не дават, както дава слънцето и извора!Не се радват на живота, на всеки ден на всичко, което БОГ им е дал.Вирусите са за неосъзнати хора с негативни мисли.В Любовта всичко е красиво.ЩАСТЛИВА И БЛАГОДАТНА НОВА ГОДИНА 2021

46

Анонимен

преди 3 години

Оркестърът пожелава здраве и щастие на всички за новата 2021!ЛЮБОВ и Свобода за всички https://youtube/watch?v=MoFiLwwpKik

45

Ай

преди 3 години

Докога е една дума, неграмотници

44

Анонимен

преди 3 години

Като ви стане ясно, че ваксината не е направена заради "вируси",вече няма да задавате глупави въпроси.

43

анонимен

преди 3 години

Дойче зеле пише! Това сериозно ли! Ама сериозно?!Хай стига уе!

42

Анонимен

преди 3 години

Ние нямаме здравеопазване.Първи сме по смъртност,заради липса на нормално здравеопазване.Хората не се лекуват,защото всичко е пари.Тоя вирус ви дойде дюшеш да се надърдорите.

41

Истукан

преди 3 години

Никакви ваксини няма да ви спасят. Ще видите, че съм прав.

40

Анонимен

преди 3 години

Изходът е ние да мутираме.