16

Тройна рецесия

преди 3 години

Не двойна тройна рецесия

15

Анонимен

преди 3 години

хората масово трябва да вземат нещата в свои ръце управляващите си живеят в друг свят.

14

американеца

преди 3 години

Само Америка не е в рецесия ,която има трилиони дългове ,милиони безработни но има печатница за пари най-голямата в света

13

Койчо

преди 3 години

Нашата икономика е в разцвет и винаги е на път.Тя е в една джипка в човали с пари които се хвърлят от прозореца и народа е доволени радостен.Шофьора казва че е *** и се прави на луд

12

дедо Ташунко

преди 3 години

Хора, спомнете си какво твърдеше Хампацурмян вчера, че банките са стабилни и икономиката ни не е в рецесия. Бла, Бла, Бла. В България всеки дипломиран химик разбира от икономика и финанси. От м. юни натам, се очаква страшна световна инфлация, помнете ми думата.

11

Анонимен

преди 3 години

Каква криза? Има толкова много парични средства генерирани, че няма свършване. Глад трябва да настъпи, за да има криза. Всички тези предимно американски корпорации са си измислели една игра и ще си я играят докато не дойде краят на всичко. Тесла струвала повече от Даймлер и БМВ взети заедно, но иначе са на загуба. :)))))

10

Колапс

преди 3 години

А хората масово теглели заеми за имоти. Мбухахаха

9

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна некомпетентност и безидейност на управляващите елити, единственото което се прави е да се печатат пари без никакъв фундамент. Изсипват се огромни количества парична маса, която не отива в реалният сектор а се използва за СПЕКУЛАЦИИ, така се създават балони -борсови, на имоти, които още повече задълбочават кризата. Същият ефект имат и отрицателните лихви. Едно трябва да е ясно: фалитите са част от икономическият живот, те действат оздравително, престанете да "спасявате", нежизнеспосо

8

Програмист

преди 3 години

До шшшштЗаконите ли са ти сложни? То такива като теб им е сложно и обувките да си завържат. Нищо сложно няма, само ти е ниска летвата.

7

Анонимен

преди 3 години

Император Пандемий им показа какво означава "хляб и зрелище", само че без хляб. Скоро ще ядем обилносамо във виртуалните облачни услуги.

6

anonimen

преди 3 години

Хайде отваряите всичко вече страхливци

5

шшшшт

преди 3 години

То от Технокати кво да очакваме? То не беха норми, тежка администация, сложни преплитащи се закони, директиви, объркана йерархия и всяакакви бюрократични спънки. 20 години Евро тъпотии!!

4

Анонимен

преди 3 години

Май се повтарят 30-те...

3

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Идвайте европеиски бедни туристи.Работя на най-ниски цени.Защото освен социалтурист, кой да дайде от Европата ?!

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ОТ ДЕН НА ДЕН В БЪЛГАРИЯ СТАВА ПО- ХУБАВО ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА В СВЕТА СТАВА ПО - ЛОШО

1

Анонимен

преди 3 години

Рецесия друг път я да питат тиквата у нас всичко цъфти.