37

Анонимен

преди 3 години

Дойдоха да си вземат Деса,Метежника и вдигал юмрук!

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвижте сега това са думи на председателя на парламента цвета караянчева, а не мои...и все пак тя казва категорично,че се интересува единствено и само от лично нейното собствено здраве...дори здравето на нейния съпруг и деца не от важност а лично нейното.

35

Анонимен

преди 3 години

Импексата проконтролира опорните точки на фигуранта

34

Анонимен

преди 3 години

До анонименами ти какво очакваш?на няколко пъти президентът повтори,че е много загрижен за здравето на хората...и туй то!ами тя цвета караянчева си го каза много ясно преди време;аз се интересувам от моето собствено здраве,а не от здравето на останалите.абсолютно права е!!!точка приключихме.всякакви други изказвания на разни лекари,хирурзи,епидемиолози,инфекционисти и т.н. и т.н се обезсмислят...

33

Анонимен

преди 3 години

Тая климактериума яко я блъска!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимензащо си мислиш,че един професионален военен не може да бъде пАрвеню не мога да разбера.българинът с власт и пари по принцип си е пАрвеню...не можеш да очкваш от една селяндурска нация кавкато е българската да бъде нещо по-различно от пАрвеню!

31

АнонимеН

преди 3 години

СУФРАЖЕТКАТА НА ПРЕЗИДЕНТА И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!ГЕРБ И БСП ЗАЕДНО!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТой господина тая дума я е чувал само в обкръженитео си, съставени от неграмотници, тъй че е нормално да не знае, че Фигуранта е класически пример за парвеню.

29

Анонимен

преди 3 години

До ГосТНе, не означава това. Отвори един тълковен речник и виж, че за пореден път ставаш за смях.

28

анонимен

преди 3 години

консултациите са дрън, дрън, дрън....

27

ГосТ

преди 3 години

Точно това означава.

26

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"и второ, парвеню означава необразован бодигард, ял филии с мас да напълни няколко чекмеджета със злато. Досега за първи път чувам, на професионален военен пилот да казват пАрвеню."Не, не означава това.

25

Електра

преди 3 години

Краднелия, защо не е довела и баджанака на Кауна...

24

1

преди 3 години

Каква изненада: БСП и Кремълската кукла в Президентството ПАК са на едно мнение.

23

ист

преди 3 години

Гласуване по пощата - МАНДА ПОЩА.Манда поща значи бързо се разгласява тайната. Тайната на вота става явна.Явно костинбродската завера искат да я заменят с манда поща.

22

Любо питен

преди 3 години

А някой на тия консултации близалка няма ли да поиска?

21

ГосТ

преди 3 години

Първо се пише пАрвеню и второ, парвеню означава необразован бодигард, ял филии с мас да напълни няколко чекмеджета със злато. Досега за първи път чувам, на професионален военен пилот да казват пАрвеню.

20

Политолог

преди 3 години

Костинбродската далавера с бюлетините тогава ще е мижаво първокласно упражнение в сравнение с евентуално гласуване по пощата !!! Ако слушаме всичките червеногъзи напъни , скоро може наистина жените да станат общи !!!

19

ГосТ

преди 3 години

Затова и всички тиквички искат избори през март, точно по време на третата вълна. А всъщност, мен ме боли фара.

18

ГосТ

преди 3 години

На всички тиквички е пределно ясно, че без гласуване по пощата всички турци отново ще гласуват под строй или в Турция и тук с автобуси. Защото и двете държави са страни от третия свят и мерки няма. Това, което ще се случи е че избори по време на третата вълна ще ограничат напълно българите в цивилизацията от правото на глас. Освен това, всички на тиквички е пределно ясно, че строгите мерки ще бъдат разхлабени навсякъде втората половина на пролетта и началото на лятото.