17

Анонимен

преди 3 години

"Ваксината" за сърдечносъдовите заболявания е здравословна храна. ама не една краставица и една пържола, с посипан лой отгоре, а една краставица. От глад не се умира лесно, виж от тлъсто туловище, първо се живее лошо 20 години и после умирате

16

Анонимен

преди 3 години

Вчера един сърфист го изяде акула. Писаха го Ковид1

15

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пишете истинта е, че от ноември 2020 в България умират страшно много хора, почти два пъти повече от 2019 година, а вие се бъзикайте със нещастето на хората.

14

Анонимен

преди 3 години

Абе, гледам, че между другото много *** от сърдечни заболявание. Не може ли някаква ваксина да се намери за това?

13

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Всеки ден намирате по една млада жертва!От къде бре?!

12

Зозо

преди 3 години

........жена на 92 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания............................Е тая сигурно и кариеси е нямала :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Кире 2

преди 3 години

Ааа, каква корона. Вчера водихме баба ми в болницата, че и беше лошо, но с отрицателен тест, а те я сложиха в стая със жена с положителен PCR. И накараха баща ми да стои в стаята с доказано инфектираната, за да помага на баба ми. Прав е Тиквата, некачествен материал сме.

10

Анонимен

преди 3 години

Този е единствения под 50 години и на днеса им е вътрешно, че не могат да го зашишат в заглавието "без заболявания", а в текста "без данни за заболявания".

9

Читател

преди 3 години

Много постно ва днесаааа.Искам да прочета някаква лична история за всеки един починал.Къде е израстнал, какво детство е имал.Роднини, отношения, любов, страсти.Любими храна, цвят, музика.Какво е това - име, години, заболовяне...Много, много слабо...

8

Дребен детайл

преди 3 години

мъж на 43 г. с онкологично заболяване.Не ви е срам!

7

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Населението силно намалява.Кой ще ходи по ресторантите и хотелите ?!

6

Анонимен

преди 3 години

Значи между 43-годишния с онкологично заболявания и 92-годишния здравеняк от днеса са избрали да плашат населението с младия, а не със здравия.

5

верно

преди 3 години

според мен този вирус е създаден да рестартира пенсионната система. цял живот бачкали за пенсия, и накрая 2-3 год и айде коронката. така че скоро пенсия за никой, само за братята *** по 200 дойчемарки на ***, безплатен ток и вода. на тях друго не им требе, не четат и не пишат по форуми, гласуват за кебапчета и 50лв и протести не им трябват.

4

Кире

преди 3 години

Той първа младост!

3

верно

преди 3 години

после затваряме градините! трябва да затворят опашките за пенсии пред пощата, сбирките на пенсиите по градинките, и всякакво излизане отвкъщи!

2

Анонимен

преди 3 години

Короната чисти като доместос. За един по-добър живот на останалите.

1

Стар

преди 3 години

мъж на 43 г. с онкологично заболяване;-----На това му се казваше рак едно време.