12

Анонимен

преди 3 години

Получихме хубав шамар и за човечеството ще има ползи, защото станахме арогантни.--------Що за мало умник може да каже такова нещо?

11

anonimen

преди 3 години

Арогантни са само разработчиците на вируса и тези, решили да намалят популацията чрез него. И евентуално последващата ваксина. Как пък 4 вируса, включително елементи на СПИН се срещнаха в един панголин, вид, на който еднорозите му казват, че е изчезващ. Има публикации в The Lancet как е бил разработен

10

ghost

преди 3 години

Арогантни станахте ВИЕ - богатите, алчните, ненаситните за власт доктори, адвокати, политици и пр. из-мет. Народа си остана същия - гол и бос, бжачкащ за една ракия и една салата

9

Анонимен

преди 3 години

Бау е велик геройс маска спи в леглото тойУтре ще се ваксинирасрещу две кебапчета и бира

8

Я,момата

преди 3 години

Моме, твоето мнение изобщо не ни интересува!

7

До Бау

преди 3 години

Доцент Мухъл както го наричаш има много хляб да изядеш докато го стигнеш! Ясен ли съм пръдльо? Така, че се скрий и не се показват от дупчицата си, мишленце!

6

Анонимен

преди 3 години

"Хляб и зрелище" - метод за контолиране на масите още от древния Рим. За съжаление, сега и хляба трудно се осигурява, защото командващите се страхуват от император ПандемиЙ и се чудят какво да измислят.При положение, че не е изяснено напълно действието на вируса, защо само се философства по студиата? Как да спрем пропагандата - естествено с нова, още по-силна.Хайде, кажете им как се внедрява ново лекарство и колко време отнема това, особено за ваксина.

5

Анонимен

преди 3 години

Това, което виждаме е въпреки мерките на мутрите насочени към влошаване на положението. Спадът в броя на новозаразените започна преди въвеждането на новите мерки на мутрите, които забавиха спада, а от края на декември стоим на едно ниво по брой новозаразени и починали.

4

Анонимен

преди 3 години

Нямате избор - или ще се ваксинирате масово или ще стоите затворени 2 години, докато всички не изкарате covid. Някои обаче няма да го преживеете, особено вашите възрастни роднини. Вие си решавате, кое ви устройва повече!Искате кръчма, искате моренце - тогава... ваксина!

3

Бау

преди 3 години

до 1Викаш само на доцент Мухъл му е позволено да обикаля ? :D

2

Анонимен

преди 3 години

Какво ново нормално бре ненормалник...Новото нормално го измислиха психопати, здравни фашисти.

1

Батко

преди 3 години

Другарю, Момеков ти работа нямаш ли си, че обикаляш всички телевизии! Вчера в една, днес в друга! Слугинажа на властта е впрегнат за да ги хвали и да манипулират хората! Още мъничко ви остава!