12

Intel Inside

преди 3 години

Бъдете благодарни, че поне ви преподават учители онлайн. До няколко години не само ще сте пак онлайн, но ще ви учат обучаващи програми. Тогава лиготиите ви няма да минават. Светът се променя по-бързо, отколкото можете да го понесете. Интелектуалният труд отдавна е онлайн. Присъствено са разни продавачки, сервитьорки...

11

Фък

преди 3 години

Свиквайте. Бъдещето е на онлайн обучението - в пъти по-ефективно и по икономично, НО само за хора с мозък в главата си. За ***.аците - мозъчна трансплантация.

10

До ученичката

преди 3 години

Защо заради твоето ПРИСЪСТВИЕ някой трябва да умре? Защото ти е скучно вкъщи? Защото те мързи да учиш? Защото ходиш в училище като на развлечение с чанта пълна с гримове и по-малко с тетрадки? Постави се от другата страна - ти би ли готова да пук.неш заради разни кифли и кел.еши?

9

Анонимен

преди 3 години

Отново ни разиграват. ПУСКАЙТЕ НИ НА УЧИЛИЩЕ!!! Значи за малките няма проблеми, а за нас има? Ние не трябва ли да учим, и да се срещаме с класа си?!

8

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за присъствено айде пускайтени

7

Ученичка от 8 клас

преди 3 години

Колкото и да е зле положението писна ми да сме онлайн искам присъствено последния път ни пуснах за един ден само ни разиграват да се редуване и толкова ще много по добре дано да ни пуснат на училище на 18

6

преписвачи

преди 3 години

По-добре им е, че да преписват по-хубаво и после да се фукат със шестици

5

Анонимен

преди 3 години

Догодина ако продължава с тази дистанционна пародия отписвам детето от държавната образователна система - без друго сме на самообучение и обучение от моя страна, което допълваме с курсове /напълно присъствени!/, ще се явява на изпити само за диплома. Безсмислено си губи времето с часове на компютъра. Така сяда, готви си изпита и се явява.

4

Анонимен

преди 3 години

Вече могат да се друсат и през деня без родителски контрол.

3

Анонимен

преди 3 години

Най добре е хибридни ученици

2

Анонимен

преди 3 години

Абе какво обучение? За какво са им трайни знания и умения. Вижте банкянския еднокнижник. Все едно ще израсне въртоглаво като него за да може да го наредят за премиер, останалите гламави и неуки дечица, ще стават милиционери. Герберастката мечта е това.

1

Анонимен

преди 3 години

Нещастници!Анулирайте тая година веднага и оставете децата на мира до септември!Писна ни вече!