26

Лед Цепелин

преди 3 години

Ледена епоха-лна идва

25

иво

преди 3 години

Най-голямото бедствие се нарича Герб.

24

ан а тема

преди 3 години

дяолите са праят на умни,човеци да аман,НЕ

23

Анонимен

преди 3 години

бълвоч-ка колко,колко да е

22

анонимен

преди 3 години

Е, и климатолози станахте, тук във форума! "Политолози", "вирусолози" и всякакви учени, без да са учили, изливат тонове глупости, и се правят на велики!

21

Анонимен

преди 3 години

"Това е новата нормалност - става по-топло, особено в Северното кълбо. Дължината на тези периоди с много студено време стават по-къси и по-нарядко не само на Балканите, но и в целия свят"Глупости, тоя изобщо гледал ли е слънчевите цикли и периодичните затопляния и застудавяния. Глобалното затопляне спря 1998 за това го смениха на климатични промени. От 2015 на сам слънцето влиза във по не активен цикъл и ще бъде студено и кофти всяка следваща зима като пика се очаква около 2034 и пак нагоре...

20

Политолог

преди 3 години

Споко, другаре ! Промените идват с пълна сила - в края на март месец ще има промяна - четвърти мандат на Борисов и управление на ГЕРБ самостоятелно ! Колкото и да се пените, комунистите сте я закършили откъм избиратели - ще имате най-много 20030 дупетата ! А крушовската *** да си стои в левия ъгъл, защото скоро и от там ще я изгонят !

19

Метеоролог

преди 3 години

Би трябвало да са доволни в Югоизточна България от многото валежи ! Нали до вчера врещяха как са без вода ??? Е, днес дедо Боже им спусна вода ! Да не чуваме оплаквания , че била много водата сега ! Да си пълнят язовирите и да не плещят глупости !

18

до 12 vvv

преди 3 години

Верно ли си роден в центъра на софия? Така като като гледам, по ми приличаш да си от центъра на село Сурсулево.

17

Handel

преди 3 години

Абе разбрах аз - пак глобалното затопляне е виновно! Добре че е глобалното затопляне та да има с какво да се оправдават некадърните кметове и политици.

16

Анонимен

преди 3 години

"Професоре,професоре , не ти знам името , ама като ти гледам "професурата" - да те е...а у професора !""Ненормално е да вали дъжд на 1800-2000 ...""Това е новата нормалност - топло е ..."Иначе ,такова елегантно излизване на Боково седалище малко лакеи го умеят :" ... във Варненско и Бургаско опасност от водна криза няма !" Няма , ама ако ги няма купищата частни вецове , вецлета и вецища на разни наши назначени капиталисти ,професоре !

15

Анонимен

преди 3 години

аве в България има ли някой под професор? месарят в бакалията сигурно и той е професор по наденици и суджуци. учен народ сме и това си е....-----------------------------------------------------------------Абсолютно правилно, сега конкретният човек не го познавам, но като се сетя за професор Иван Славков - Батето например или професорите Румен Гечев, Александър Томов, Димитър Луджев....

14

Гробокопач

преди 3 години

Пичове, при Бойка нема фуф! Свалете Бойха завинаги и климатичното равновесие ще се завърне. Това е. Човекът, както сами знаете е част от това равновесие и понякога един Бойха е достатъчен, то да се срине!;)))

13

.!.

преди 3 години

Може да се каже, че климатичните промени тепърва започват! Лошото е, че те ще донесат и глад и суши и урагани и свлачища и наводнения и пожари и войни при това в огромно изобилие! Хубавото е, че който оцелее (надявам, се да не са тия дето сега ми твърдят, че климатични промени е нямало, няма и няма и да има), може би, ще има малко акъл да не го повтаря това сичкото дето го правим сега!!!

12

v

преди 3 години

аве в България има ли някой под професор? месарят в бакалията сигурно и той е професор по наденици и суджуци. учен народ сме и това си е....

11

vvv

преди 3 години

Аз пък си мечтая всички със спомени от едно време на село, да си се върнат там завинаги. Сигурен съм, че ще има по-малко разрушени къщи и беди тогава :) Без лоши чувства- бих си го пожелал и на мен, но за съжаление съм роден във възможно най-лошото в момента място- централната част на София, която вече не прилича на нищо :( Ремонт на ремонта на ремонта на ремонта....

10

Ами

преди 3 години

Зима е, вие какво очаквате? 30 градуса и да не вали ли?А и Танас гелди, аяз гитти! Идва атанасовден.

9

до глупaвия долу...

преди 3 години

Не, Бойко разбойника открадна 26млн. за ненужен и неработещ водопровод за Перник! Това е положението, зимата ще ги удави а лятото ще им източат водата с ВЕЦ-овете на прасето...

8

Анонимен

преди 3 години

До РАДИО ЕЛТОВ Норвегия свлачище отнесе къщи и ги няма хората! В Испания и Франция затвориха магистрали! За Западните Балкани да не говорим. Италия наводнения, свлачища! Шашкънин козлудийски! Тук какво очакваш? Да дойдат Слави и Мая начело с радев и шъ ни опраат! В Пампорова за един ден пистите се оголиха! Тази вода е в реките! Вали дъжд, а не сняг. ББ ли постои къщи в дерета и стари речни корита? ББ ли изхвърля оотпадъците в речните корита и канализацията?

7

Ееее

преди 3 години

До 5ЕДНО ВРЕМЕ ПО ДУНАВА НЯМАШЕ ТОЛКОВА ПЛАСМАСАИМАШЕ ДАЖЕ РИБАРИБЕНА СУПА СЕ Е ПРАВИЛА С ВОДА ОТ ДУНАВ