21

God

преди 3 години

А някой от демократите ще поеме ли отговорност за негърските метежи от лятото? Тогава пламнаха цели градове, събаряха статуи, убиха полицаи, имаше призиви през социалките за откровено насилие по улиците и мародерстваха наред. Или щом са комунисти всичко им е простено? Тогава не затовриха нито един акаунт на терористите от Антифа и "черните животи".

20

До Зозо

преди 3 години

Ще има бой на почивки, ама такива като теб.

19

Зозо

преди 3 години

Тръмп остави Путин и Ердоган да си разиграват коня. За това тук ревът на умрело руските тролчета :)))))))))))))))) Свърши тая, ся ще има бой на почивки :))))))))))))))))))))

18

Недоразбрал

преди 3 години

Тъй нареклите се демократи май си повярваха много и както казва по отдолу един колега ако продължат да се е ба ват със 75 милиона баш американци,въоръжени до зъби,гражданската война отпреди 150 години ще им се стори като семейна опера!!То бива да са нагли и безочливи,ама чак толкова не бива!И аз за малко бях повярвал в демокрацията им,но вече не вярвам на нищо!Бетер са лакоми за власт и от наште ко му не ги,а може би са един дол дренки,от един и същ коминтерновски клон брани!!

17

до 24/Абе, верно ли

преди 3 години

Очаква се истинските признания на фигуранта да бъдат направени пред Военния трибунал,който ще го съди за национално предателство. Нека само започне войната срещу враговете на Свободния свят.

16

АБЕ, ВЕРНО ЛИ Е...

преди 3 години

ЧЕ НАШИЯ ФИГУРАНТ, СЪЩО СИ Е ПРИЗНАЛ, ЧЕ ИМА ВИНА, ЗА ЩУРМУВАНЕТО НА НС, И ЗА ГРУБИЯ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ И СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ???!ЗАЩО ТРЪМП ДА Е ВИНОВЕН, А НАШИЯ ХАСКОВСКИ ОВЧАР.... НЕ. ???!

15

Анонимен

преди 3 години

Пердего Тръмп никога не е поемал отговорност за нищо, така че едва ли в тия телефонни разговори е направил намек за някаква вина. Просто този сенатор изпитва вина заради боса си и за да му избели малко образа пред обществото лъже че Тръмп съжалява.

14

Ямболски цървул

преди 3 години

Има ли Тръмп,ще има и МИР!

13

Анонимен

преди 3 години

Велик

12

Ямболски цървул

преди 3 години

"Тръмп признал" .От трето лице, единствено число е лесно да се пише така.Тръмп ще ви го сложи на всички майко-продажни к.опппелета!

11

SS

преди 3 години

я е казал, я не...:)Вдруги ден може да ни убеждават даже, че е ходил на Луната... точно колкото са били и другите :)

10

АнонимеН

преди 3 години

ЕТО ТОВА НЕ ГО ОДОБРЯВАМ!!------------ТРЪМП МИ СПОДЕЛИ В ЛИЧЕН РАЗГОВОР, ЧЕ ТОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА СТАНАЛОТО!!----------КАТО ГО ИЗДАВАМ АЗ НЕ ПРЕДАВАМ ДОВЕРИЕТО МУ А ГО ПРОДАВАМ :D------------НЕ СЛУЧАЙНО Е КАЗАНО: ПАЗИ МЕ ОТ ПСЕВДО ПРИЯТЕЛИТЕ МИ КАТО МАККАРТИ , А АЗ САМ ЩЕ СЕ ПАЗЯ ОТ ВРАГОВЕТЕ СИ!

9

Анонимен

преди 3 години

Новина тип "една жена ми каза".

8

Анонимен

преди 3 години

Събраха се Путинеску, Янушеску, Лукашеску и Тръмпеску на каре белот в Барвиха....

7

Додо

преди 3 години

Типичен Фейк Нюз.

6

GG

преди 3 години

А нашето юмруче кога ?

5

Анонимен

преди 3 години

След като загуби, Тръмп превъртя и никой не му е виновен, но най-вероятно и противниците му използваха момента. Тълпата е лесно да се поведе към вандализъм, сега е важно да се видят главните инициатори. Вината си е негова, но ще е интересно да се види кой направи последната крачка. Във всички "революции" има поставени лица и те са много ключов фактор. Иначе много глупав начин да си приключиш мандата....

4

Зозо

преди 3 години

Два пъти импийчмънт означава, че повече не може да се кандидатира за президент.

3

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е законния президент.Няколко месеца демократите ще го обвиняват за своята некадърност както в България Бойко като дойде на власт почна да обвинява тройната коалиция.

2

Анонимен

преди 3 години

Актьорът се оттегля, но тия, които му повярваха, остават.